Plussaa Teknofokukselle

Aloittaja Juze-81, 15.03.2007, 11:58:39

« edellinen - seuraava »

Juze-81

Nyt on ihan pakko antaa teknofokukselle plussaa toiminnasta ja palvelusta... Tilasin sieltä sähköpostilla Web-kameroiden sovitteet. Ajattelin että noo härpäke tulee varmaan postiennakolla et pitää sit käydä taas postissa mutka...Teknofokukselta tuli sähköposti et passaako jos laittaa suoraa laskulla kotio tulemaan johon tietenki vastasin myöntävästi (säästyy aikaa ja rahaa ettei tarvi erikseen postissa piipahtaa) ja katohan kummaa tänään kolahti postilaatikosta kyseinen tuote uuteen kotiinsa onnelliselle uudelle omistajalle...:D Btw tämä sähköposti kyssäri tuli eilen ja nyt jo tuote perillä.. Kymmenen pistettä ja plussat päälle minun suunnaltani ja suuri kiitos...

T: Juhani P
Juhani P

Iiro Sairanen

Yhdyn samaan, kaikki mitä olen Teknofokukselta tilannut ovat tulleet max. kahdessa päivässä perille.
Iiro Sairanen
--> http://deepsky.arkku.net <--

artoni

Samaa mieltä. Tilaukset tulee nopeasti ja palvelu on ystävällistä / amattitaitoista.

Poro

Yhdyn edellisiin, erään artikkelin kohdalla neuvoivat tekemään itse, toista kehoittivat kyselemään muualta, koska heillä toimitus aika olisi ollut yli kuukauden. Ja tilatut tuotteet tulivat 2 pv päästä.
Asuminen maapallolla on kallista, mutta sisältyyhän siihen matka auringon ympäri.
S-W Star Adventurer, Nikon D750, Celestron telephoto SCT 750 mm f/6, samyang 135 f/2, sigma 24 mm f/1.4
Juha Raitio

jacofin

Baaderin clickstop-zoomille löytyi sovite SP54/T-2, jota en ensi alkuun uskonut Suomesta löytäväni. Toimitus oli nopeaa, ja palvelu toimi hienosti sähköpostitse, 'virka-aikojen' ulkopuolellakin. Eipä siis tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan, ja hyvä näin - suomalaisia alan toimijoita tukee mieluusti.

Antti

Pistetäänpä päivitystä tännekin.

Alunperin siis tilasin Teknofokukselta Baaderin Solar Continuum suodattimen. Suodattimen toimituksessa kesti melko kauan, mutta tämä johtui ainoastaan Baaderin omista toimitusongelmista. Kun lopulta sitten sain tilauksen perille, ilmeni ettei suodatin sovikaan käyttämääni okulaariin. Teknofokuksen Hannu Määttänen osasi neuvoa ja sovimme että lähetän Continuumin ja okulaarini hänelle väliaikaisesti "tutkittaviksi".

Sovittiin sitten, että ostan uuden okulaarin johon Continuum sopisi, eli uusi tilaukseni oli Continuum + uusi okulaari. Tämän tilauksen tein viime torstaina illalla. Tilaus oli postitettu viime perjantaina ja tuli eilen maanantaina postilaatikkoon.

Palvelu Teknofokuksella on todella hyvää ja asiantuntevaa. Sähköposteihin vastataan pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Joskus vastauksen saa sähköpostiin myös "virka-ajan ulkopuolella" eli jopa iltamyöhällä oli vastailtu. Tilaukseni sain siis myös nopeasti perille enkä joutunut makselemaan postikuluja ollenkaan, mitä esimerkiksi postiennakolla joutuu maksamaan. Teknofokuksen hinnat ovat myös verrattaen edullisia.

Joskus aikaisemminkin tilasin Teknfokukselta infrapunamuovia (suodatin, joka päästää lävitseen vain infrapunasäteilyä) ja silloinkin tilaus tuli nopeasti perille.

Suuri plussa Teknofokuselle!

Antti Laihonen
Kuvagalleriani: http://antinkuvat.kuvat.fi/kuvat/

Ransu

Teknofokukselle täytyy antaa kiitosta hyvästä palvelusta.
Kyselyihin saa vastauksen nopeasti, puheluihin vastataan, Hannu soittaa takaisin mikäli ei juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan.
Toimitusajoista saa infon. Teknofokus tuntuu tällä hetkellä olevan näistä kotimaisista tähtiharrastustuotteita toimittavista firmoista ainoa joka ottaa asiakaspalvelun tosissaan.
Rauno Päivinen
Imatra
C14, Meade10" LX200 OTA,Tal100RS, Vixen 81SD, EQ8.
http://pellervo-observatory.blogspot.com/

micko

Tämäpäs vaikuttaa hyvältä kaupalta. Tykkään noista nettisivuista. Aloittelijana en oikein itse tiedä vielä mistään mitään, mutta tuollahan on kaiken myytävän ohessa selostusta ja neuvoja aiheesta. Oikein kiva. Ei tarvitse selailla muita sivuja samalla selvittäen, mitä kaikkea tarvitseekaan.

Tilasin tiistai-iltana ja torstaina oli postilaatikossa tavarat.
Mikko Laine
Mosstack, koodaamani tähtipinoamissofta
Blogini
Kaikki kuvani on otettu yhdistelmällä Canon EOS 1100D, 200/2.8L II USM ja Eq3-2 ellen ole toisin sanonut.

RL

#8

MarttiM

Teknofokus on tosiaan laadukas yritys. Tilaan sieltä tai Ursasta tästä lähtien aina, kun tarvetta on.

Celest1al Sphere

Teknofokuksella (Hannu Määttäsellä) on vuosikymmenten kokemus alalta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Minunkin mielestäni tällä hetkellä parhaat putiikit tähtiharrastustarvikkeiden hankkimiseen ovat Teknofokus ja Ursa!

/Juha

KEW

#11
Täältäkin kiitokset Hannulle

Baaderin sivujen mukaan Herschell-kiilan toimitusaika on 4 - 6 vko.
Tilauksesta toimitukseen meni 2 vko!
Vieläpä kilpailukykyisellä hinnalla.

Kajtsu

Lithos

Jotain toiminnan pitkästä linjasta kertonee se että ensimmäisen poikosena rakentamani 150mm peilikaukoputken peilit hankin teknofokuksesta (ja toimivat muuten hyvin vieläkin). Tästä on aikaa kuitenkin sellainen noin 20 vuotta. Okulaarit jotka ostin silloin ovat käytössä edelleen ja toimivat hienosti.
Mika Suoperä
Peilikaukoputket:
Sky-Watcher Explorer 200P, TAL-2M, Sky-Watcher Explorer 130PM
Linssikaukoputket:
Bresser Messier r102l, Celetron NexStar 102 SLT, Celestron 80ED
Jalustat:
2x EQ5, AZ4, HEQ5 Pro

Servo.S

Todella suuri plussa Teknofokukselle! Tuli tilattua T/2 rengas Nikoniin, eikä kestänyt kun sen pari päivää, ni tuote oli jo postilaatikossa! Erittäin nopeaa toimintaa ja asianmukaista asiakaspalvelua!
Skywatcher Skyliner 150/1200
Nikon D3100
Samyang 8mm fisheye
2x Barlow
Horizon 7x50

Sarkku

Lainaus käyttäjältä: Servo.S - 18.06.2013, 01:05:57
Todella suuri plussa Teknofokukselle! Tuli tilattua T/2 rengas Nikoniin, eikä kestänyt kun sen pari päivää, ni tuote oli jo postilaatikossa! Erittäin nopeaa toimintaa ja asianmukaista asiakaspalvelua!

Täsmälleen sama tuote tilattu ja toimitus nopea, 27.11 tiedustelin löytyykö hyllystä ja tänään 29.11 tuli postissa kotiin laskun kanssa. Harvinaisen luottavainen kauppias kyllä, toki tavara on sellaista ettei siitä ihan kaikki huijarit ole kiinnostuneita.
Skymax 127