Hidasta on toiminta Villenkellossa

Aloittaja Astronautiskelija, 16.10.2007, 10:12:17

« edellinen - seuraava »

ellu

Ei varmaan ole kysyntää niin paljon, että kannattaisi panostaa tähän sivuliikkeeseen. Vai mikälie kiinnostuksen puute kyseessä... Sinällään aika huvittavia nämä heidän "vastaukset"  :angel:
SW400P Synscan Goto Dobson
ASI120MM-S
Canon EOS 600D

Ojizzz

Offtopiccia tämäkin, mutta komppaan myös tuota teleskop-express.de tä. vajaat kymmenen tilausta olen sieltä tilannut muutamasta kympistä kiloon, ja aina on saanut ensiluokaista palvelua.  Viimeisimpänä aurinkosuodin jonka tilasin tasan viikkoa ennen pimennystä. suodin oli putken nokalla edellisiltana ennen pimennystä vaikka ryssin tilauksen ja se piti vielä korjata tilauspäivän aikana.

danran

On kyllä ihmeelliseksi muuttunut Villenkellon toiminta. Joskus kun harrastelua aloitin niin paketit tulivat nopeasti ja sähköposteihinkin vastattiin myös nopeasti.

Nyt on kyllä muuttunut niin hitaaksi toiminta ja vastauksia ei tule.
Miika L.
Skywatcher Skyliner 250PX
Skywatcher Star Adventurer
Canon EOS 1100D

Timi

Lainaus käyttäjältä: danran - 16.04.2015, 09:59:14
On kyllä ihmeelliseksi muuttunut Villenkellon toiminta. Joskus kun harrastelua aloitin niin paketit tulivat nopeasti ja sähköposteihinkin vastattiin myös nopeasti.

Nyt on kyllä muuttunut niin hitaaksi toiminta ja vastauksia ei tule.

Kummallista että annetaan eurojen valua muualle...   :shocked:
Toki itsekin tilaan mieluusti täällä paljon kehutusta toisesta paikasta.

Tane

 Joskus tukistin itseäni: Miksi tilaan Teleskopserviceltä enkä Villenkellolta? Kohta  kyllä muistan asiaan johtavan syyn: Vielä 2008 tilasin Villeltä. Kaikki toimi. Soitin puhelimella klo. 15.45 ja tilasin SW 100 ED putken. Seuraavana aamuna klo. 8.30 puhelimeeni tuli tekstiviesti: Paketti haettavana paikallisessa Matkahuollossa.
Kun vuona 2009 taas tilasin, se jäi yritykseksi, vastaus kesti toista kuukautta. Vuona 2010 sain sentään tilattua putkirenkaat, toimitus kyllä venyi. Sen jälkeen odottelin kolmisen kuukautta tehtyä tilausta, kulmapeiliä. Kun ei kuulunut, peruin ja sain viikossa Teleskopserviceltä.
Etukäteen ei Villenkello ole maksua vaatimassa, vaan vasta tavarat saatua Matkahuollossa. Se heidän puolustuksekseen sentään luettakoon...Mutta. Noin on asiat vähitellen luisuneet Teleskopservicen suuntaan.  En enää tukista asiasta itseäni. Kuitenkin muistaa ne nopeat toimitukset ja asiaan paneutumiset silloin aikanaan Villeltäkin. Eivät vaan enää kovinkaan lämmitä.
Celestron C14,

RL

Laittelin viime viikon tiistaina kyselyä putkipannoista. Eli päivää vaille viikkoa. Eipä ole vieläkään vastausta tullut! Jännä kun ei raha kelpaa. En aijo vaivautua tuonne enää sähköpostia lähettämään.

monni

Metallinpaljastin "skenessä" Villenkello on myös nykyään todella huonossa huudossa. Mihinkään ei vastata, tavaraa odotellaan kuukausikaupalla ja ainoastaan kauppojen peruutukset aiheuttaa reagointia. Erittäin jännä tapa hoitaa yritystä, kun kyseessä kuitenkin tähtiharrastelussa ja metallinpaljastelussa on todella pienet piirit ja omat some-ryhmät ja foorumit joissa sana kulkee nopeasti.
https://www.facebook.com/monni

"En ole tähtitieteen tohtori mutta voin vilkaista."

A r c t u r u s

Minä tilasin joskus kaukoputken, niin pian tuli puhelinsoitto perään ja jokin mies esitteli olevansa Villen Kellosta. Tivasi kovasti, että mitä oli paketissa. Jäi vähän hämäräksi mikä oli puhelun tarkoitus.

arik

Viimeksi kun keväällä tilasin VK:sta, sain tavarat nopeasti (itse asiassa jo seuraavan päivän iltana oli postipaketti haettavissa). Nyt odottelin muutaman päivän ja kyselin sitten toimitusajankohdan perään, mutta ei tullut vastausta kohtuullisessa ajassa (nykypäivänä minusta vuorokaudessa pitäisi vastaus tulla). Sen sijaan peruutusilmoitus kuitattiin aika nopeasti.

Kun asiakaspalvelu on tätä tasoa, niin vien kyllä roposeni muualle. (Voin kuvitella mitä tuskaa mahdollinen takuuasioiden tms. hoito olisi VK:n kanssa.) Tällä kertaa URSAsta löytyi samat tuotteet, muutaman kympin kalliimmalla.