Avaruuspelit

Aloittaja Amatööri, 03.01.2010, 11:39:13

« edellinen - seuraava »

tvm

Kerbali todellakin on ainakin kuukausittain tarjouksessa, siihen saa uppoamaan aika mukavasti aikaa. Perusasetuksiltaan siinä lennetään pienennetyssä aurinkokunnassa jossa kaikki menee kohtuullisen helposti, ja esimerkiksi miehitetty lento Pseudo-Marsiin onnistuu ainakin minulta, mutta netti on pullollaan modeja jotta pelikenttä on oikean aurinkokunnan kokoinen ja avaruusaluksilla on realistiset tehot, puhumattakaan siitä, että avaruuslentäjät käyttävät happea ja vettä ja syövät jne. Jolloin miehitetty lento Venuksen pinnalle ja takaisin on jo...haaste.

Vielä yksi peli jota on tullut pelattua viime aikoina on Buzz Aldrin's Space Program Manager, eli päivitetty versio joskus 90-luvulla julkaistusta pelistä jossa on tarkoitus ohjata joko Yhdysvaltain tahi Neuvostoliiton avaruusohjelmaa jotta saisi ensimmäisenä jalanjälkiä kuun pinnalle. Lähinnä riskinhallintaa ja optimisointia jotta saa eri luotaimet ja miehitetyt lennot tehtyä oikeassa järjestyksessä, mutta ihan kiva pelata läpi pari kertaa. Ja onhan siinä myös mahdollisuus suorittaa muun muassa Gemini Direct Ascent kuulento.

Universe Sandbox 2 vaikuttaa mielenkiintoiselta, pelailin jossain vaiheessa jonkin verran Universe Sanbox ykköstä, mutta se jostain syystä kaatuili aika herkästi, joka saattoi toki myös johtua tietokoneesta.
Skywatcher 150/750
HEQ5Pro
10x50 Nikon

kurppa

olikohan muuten jossain pelit lehdessä ysäri aikaa semmoinen peli jossa pysty itse rakentamaan aluksia ja lähettää ne vaikka sinne alfa centauriin?
en muista kyseisen pelin nimeä mutta muistelisin että olisin törmänny joko testin tai esittelyn muodossa.
CPC 925
Diagonal 1 prisma
40mm Pl
Omni 15/12/9mm
X-Cel 21mm/18mm/8mm
Drago 12.5mm
Astro 2.5x Barlow
Baader ND0,9/UHC-S/O-III Suotimet
-------------------------------------------------------
CCD kamera harkinnassa eri vaihtoehtoja voi ehdotella iha vapaasti =)

Tosiju

PS4:lle olis No man's sky jossa planeettoja on yli 18 kvintiljoonaa.

Mare Nectaris

Alan Chan on kehittänyt NASAn HiRISE-Marskuviin perustuen pelin, jossa voi liikkua yhdeksällä alueella Mars-planeetalla (alueet ovat ne, joilta HiRISE-dataa on toistaiseksi julkistettu). Peli on nimeltään "Red Rover".

Asiasta uutisoi Astronomy-lehden verkkosivusto. Tuon linkin takaa löytyy myös linkki pelin lataukseen.
Timo Keski-Petäjä


SW Evostar 120 ED APO*TAL 250K*C8-N*SW 150 Pro*TAL 1 (Mizar)*Celestron Ultima 80*EQ6 Pro Eqmod + TS dual mount*CG-5 GOTO*TV: Nagler Type 4 17 mm, Panoptic 24 mm*Baader Hyperion Clickstop-Zoom 8-24*17 mm UWA-70*TV BIG 2x Barlow*Celestron 2x Barlow Ultima SV Series*TAL 3x Barlow*TS 5 x APO Barlow*TS CCD lunar camera