Telescope-Servicestä ostaminen

Aloittaja soreneck, 29.01.2009, 16:03:06

« edellinen - seuraava »

Timpe

Harmin paikkahan tuollainen on, kun Starlight Instruments palvelisi maksavaa asiakasta katsomalla asiakkaan edun puoleen mm. tuota yhteiskuljetusta käyttämällä.

Lainaus käyttäjältä: J Piira - 22.10.2018, 07:19:30
... lähdössä paketti TS:lle jota kautta lähetys tulisi halvimmaksi. Laitteli tiedon tuosta TS:lle, mutta ei sieltä mitään kuulunut. Laitoin sitten liitteeksi nuo Starlight-viestit. Viimein TS:ltä tuli tarjous rattaasta ja myöhemmin tilausvahvistus, mutta ei siinä toimitusajasta mainittu muuta, kun että toimiyusaika on lyhyempi kuin puolivuotta. Ei ratas tainnut siihen pakettiin TS:n hitauden vuoksikuitenkaan joutua, kun Wayne Schroeder useampaan kertaan kyseli tilannetta ja mahdollista nopeampaa yhteyttä TS:lle.

Mistä tuo tilausvahvistus tuli? TS vahvisti, että olivat tilanneet SI:ltä USA:sta tuon rattaan?? Vai vahvistivat rattaan tilauksen sinulle maksavana asiakkaana???
Jos on tuo keskimmäinen vaihtoehto, niin sitten menee muutama viikko, kunnes SI:n tilaus saapuu TS:lle tullien läpi yms. Tuon jälkeen TS suhraa kaikki tuon tilauksen osat varastoonsa ja sitten (jos onnea on) huomaavat avoimena olevan tilauksesi ja lähettävät viimeisen tilausvahvistuksen sinulle rattaan toimituksesta UPS:n kanssa. Miten maksat/maksoit tuon toimituksen?
- Timo Inkinen

J Piira

Kyllä se varmaan oli tuo kolmas vaihtoehto. Maksoin sen laskulla, jonka lähettivät. Luulen kyllä etteivät viitsineet kiirehtiä ratasta siihen SI:ltä lähdössä olleeseen lähetykseen. En ole vielä viitsinyt kysellä lähetyksen arvioitua toimitusaikaa, kun minulla on se toinen toimiva ratas.
- Jukka -

J Piira

Kyllä siellä TS:llä usean viestittelyn jälkeen asiat sujuivat, kun ratas tänään tuli kotiovelle epäilyksistäni huolimatta.
- Jukka -

RL

Itselle on tullut ts:ltä 10 kpl jotain ihme spämmi sähköpostia donotreply@teleskop-service.de osoitteesta kahden päivän sisällä. Onko muille tullut?

einari

Jep, ovat ilmeisesti käyttäneet väärää ALVia Suomeen myydyissä tuotteissa.
___
Tapio

Timi

Lainaus käyttäjältä: RL - 22.03.2020, 14:07:17
Itselle on tullut ts:ltä 10 kpl jotain ihme spämmi sähköpostia donotreply@teleskop-service.de osoitteesta kahden päivän sisällä. Onko muille tullut?

Noita spämmejä voi tulla ihan mistä vaan, itsellekin tullut jopa osoitteesta joka on sama kuin oma niin ainakin näkyi lähettäjän tiedossa.
Tosin palvelu oli luukku.com...

Osku

Ymmärtääkseni EU:n lainsäädännön mukaan nettikaupassa EU:n alueella pitää käyttää kohdemaan Alvi prosenttia.
TS on vasta viime aikoina alkanut ilmoittaa hinnat Suomeen 24%Alvilla. Vuosikaudet tavara tuli Suomeen Saksan 19% Alvilla.
Valistunut arvaukseni on, kun minulle eilen tuli joukko Alvi muutoksesta kertovia sähköposteja, että TS:lle on tullu Alvi-tarkastaja ja käry on käynyt.
Epäilen, että saamamme sähköpostit liittyvät jälkikäteen tehtävään asian korjaukseen.
Mahdooliset lisä-Alvit menee TS:n piikkiin, eivätkä tule meiltä ostajilta veloitettavaksi.

Octopus

Onko alvi muutos lainsäädännössä kuinkakin tuore asia?

astro_juhis84

Itsellekin on tullut pari sähköpostia Telescope-servicestä nyt viikonlopun aikana.


"Dear Sir or Madam,

Unfortunately, the information on our invoice issued to you with the invoice number 2013-720015 dated 26.07.2013
does not comply with the applicable European regulations on value added tax.
The invoice incorrectly stated German VAT at 19% (334,18 €). Instead of the German VAT,
the finnish VAT of 24% (422,12 €) must be shown. Therefore, the above mentioned invoice is hereby corrected
exclusively with regard to the sales tax statement. This does not result in a change of the total invoice amount.
The issue of a new invoice is therefore waived. There is no further action required.

With kind regards
Your team from Teleskop-Service Ransburg
"
EQ3 SkyScan jalusta, modattu Canon 550D
Sky-Watcher Evostar 80ED DS-Pro, Atik 314e mono ccd-kamera
https://www.instagram.com/astro_juhis84/
https://www.tiktok.com/@pyro_juhis84

Timi


JiiHoo

Jep, sama täällä. Näkyy olevan vuoteen 2015 asti tehdyt ostokset joista tullut mulle ilmoituksia. Katselin vanhoja tilauksia ja näkyi olleen 24% käytössä kun tilasin seuraavan kerran 2018 tavaraa.

einari

Toivottavasti firma ei kuitenkaan kaadu tämän johdosta.
___
Tapio

Mikko_L

Liittynee EU:n laajuiseen nettimyynnin ALV-uudistukseen joka tuli voimaan tänä vuonna.  Ei kai semmoisia takautuvasti keneltäkään peritä...

-Mikko
36/50/76/127/250mm

RL

Katselin huvikseen nykyisiä hintoja ja sw 80ed oli 750€. Itse maksoin 2019 uudesta 430€. Maksaako joku näistä tavaroista tälläisiä hintoja?

Tane

 Ei maksa jos tietää viimeaikaisen hintakehityksen ja hieman historiaa taaksepäin. Muualle on suunnattava... Ebayssa sentään tänäänkin käytetty Celestron ED80 ostettavissa 300 eurolla. Tuolla hinnalla sai 2008 yleisesti uuden SW ED80 putken otana jossa toki yksinopeustarkennin siihenaikaan, oli kullanvärinen malli. Sitä ennen sininen malli...
Celestron C14,