Telescope-Servicestä ostaminen

Aloittaja soreneck, 29.01.2009, 16:03:06

« edellinen - seuraava »

mistral

Lainaus käyttäjältä: sepkos - 05.11.2015, 17:40:17
Ulkoisesti putket näyttävät täysin samanlaisille. Kunhan tuon kanssa pääsee sinuiksi niin täytyy käydä kyselemään polttovälin mittaustapoja...

Olisit merkannut sen edellisen putken mikroskooppisella naarmulla niin olisi näkynyt onko tässäkin sama naarmu  :rolleyes:

VP

Tähän asti on omalta osaltani ollut TS:n palvelu kiitettävää, ihan ok tarjouksen sain mm. pikku-aposta. Mutta mutta, tänään postiin tipahti 2" LRGB filtterit. Vai pitäisikö sanoa RGGB?

Elikkä kuten kuvasta näkee, tuli luminanssin sijaan kaksi vihreää. Pistin sähköpostia samantien, saa nähdä mitä vastaavat. Ideaali lopputulos olisi jos lähettäisivät palautuskuoren ylimääräiselle vihreälle ja luminanssisuotimen. Jos kaikki pitää palauttaa niin ei vieläkään saa värikuvia tehtyä. :veryangry:

wm-x

Ne on ajatelleet että haluat nikoniin bayerin matriisin takaisin  :azn:

einari

Mitäs silä luminanssilla kun kuvaa vaan ilman filsua (tai sopivalla valosaastesuotimella).
Mitäs filsuja noi muuten on ? Ei näytä interferenssifilsuilta.
___
Tapio

VP

Lainaus käyttäjältä: einari - 10.11.2015, 19:18:57
Mitäs silä luminanssilla kun kuvaa vaan ilman filsua (tai sopivalla valosaastesuotimella).
Mitäs filsuja noi muuten on ? Ei näytä interferenssifilsuilta.

No kun samassa setissä semmoinen piti olla niin totta mooses semmoisen haluan ennemmin kuin kaksi samanlaista.
Paketissa ainakin lukee TS Professional CCD filter series ja tämän siis tilasin:

http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p7231_TS-2--L-RGB-CCD-Interferenz-Filtersatz-fuer-Astrofotografie---4-Filter.html

Mistäs tuon tunnistaa että on interferenssisuodin muuten kuin paketin kyljestä?

einari

Onhan ne sitten, eli kyllä tuon pitäisi olla ihan toimiva setti.
___
Tapio

VP

Ainakin toivottavasti, sillä kilohinta on aika kohdallaan noissa. :wink:

-V

JuhaPka

Palvelu on kyllä heikentynyt jossain määrin  ja  toimitukset venyneet , joten olenkin enimmässä määrin siirtynyt tilamaan tuolta..AST optics.

https://www.astromarket.org/?language=en

jperala

Lainaus käyttäjältä: JuhaPka - 11.11.2015, 16:47:54
Palvelu on kyllä heikentynyt jossain määrin  ja  toimitukset venyneet , joten olenkin enimmässä määrin siirtynyt tilamaan tuolta..AST optics.

https://www.astromarket.org/?language=en

Ei tuo varmaan mikään vakio ole kun oma tuote tuli kuudessa päivässä.
SW 72mm ED Pro refractor + AZ Merlin SynScan GoTo
Bresser Messier AR 102/1000mm
Sky Watcher 76/300mm Dobson

henkkac

Minä tilasin Teleskop-expressistä 2.11. yöllä ja paketti tuli minulle 9.11. aamulla eli viikko toimitusaika, Suomessa se vaihtui Postin kuljetettavaksi.

VP

Joo eipä nuo ole kymmeneen päivään vastanneet sähköposteihin. Aina tulee vain viesti että on lähetetty edelleen jollekulle muulle. Varmaan käyvät koko firman henkilökunnan lävitse? No, aina voi äänestää jaloillaan.

Pistin muuten myyntiin tuon filsun, jos jollekulle muulle olisi tullut kaksi luminansuodinta muttei yhtään vihreää. :rotfl:

-V

Tane

 Viime keväänä tilasin heiltä Eq-5 jalustaan autoguidaus kapulan. Guidailin muutaman yön ja tulin tulokseen ettei kummoinen. Laitoin pakettiin ja postiin takaisin saksaan. Parin viikon päästä kysyivät sähköpostilla että mikähän oli syy palautukseen. Sanoin: väärä jalusta. Rahat oli seuraavana päivänä tilillä. Postikulut(20,50) toki jää ostajan maksettavaksi...Joskus autoguidaus kamerankin sinne palautin ja katselin muualta sopivampaa. Toki korostan että olen joutunut kaikkiaan eri putiikkeihin palauttamaan puolen kymmentä kertaa, ei siis ole tapa...
Miksi teen näin enkä ala kinaamaan johtuu siitä että minulla on erään toisen jo lopettaneen saksalaisen astrokaupan kanssa liki kolmivuotinen jupakka takana. Ihan se ei ole verrannollinen muihin tämän keskustelusäikeen tapauksiin sieltä kun ei tavaraa saanut irti kirveelläkään, ei oikeaa eikä väärää...
Celestron C14,

Timpe

Kokeilin kepillä jäätä eli tilailin TS:ltä heillä varastossa ollutta tavaraa 2.1.2016 (Televue Panoptic 27mm ja Televue Delos 12mm). Maksutapana oli tilisiirto TS:n tilille, jolloin rahat kirjattiin ulos omalta tililtäni 4.1.2016. Nyt piti odotella verkkokaupan Pending tilassa 7.1.2016 saakka (klo 17 tuli käsittelyilmoitus ja myöhemmin illalla myös UPS:n lähetysilmoitus). Neljä päivää rahojen siirtymiseen TS:lle Saksaan tuntuu pitkältä nykyaikana, mutta sellaista se taitaa edelleenkin olla noiden ulkomaan maksujen kanssa EU-alueella. (Itselläni on vastaava kokemus siirrosta mm. 24.5.2014 - 28.4.2014 ajalta eli neljä päivää tuolloinkin.) Okulaarit ovat perillä 13.1.2016, jos UPS hoitaa hommansa Langenhagenista eteenpäin. :smiley:
- Timo Inkinen

einari

PayPal noteerataan suunnilleen samantien (ja sieltä voi saada rahojaan takaisinkin jos tarvis).
___
Tapio

VP

No eihän tuohon mennyt kuin vähän yli kuukausi. Nyt sain korvaavat suotimet, tosin paketissa oli kaksi luminanssisuodinta ja muistaakseni punainen puuttui. :rotfl:

No, kokosin näistä sitten sen LRGBn ja pistin loput pakettiin takaisin TS:lle. Melkoisia suhareita nuokin.

-V