Kirjoittaja Aihe: Huuhaa ei kuulu tämän foorumin aihepiireihin!  (Luettu 19941 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa MarkoM

  • Alkuräjähdys
  • Rinnakkaisuniversumi
  • ******
  • Viestejä: 1844
    • Tähtikuvaus.info
Muistutettakoon, että:

Avaruus.fi-keskustelualue on tarkoitettu tähtitieteestä ja tähtiharrastuksesta käytävään keskusteluun. Keskustelualueella on noudatettava sääntöjä, joiden tarkoituksena on taata keskusteluiden asiallisuus, yleinen viihtyvyys foorumilla ja foorumin hyödyllisyys.

Nibiru, Planet-X, UFOt, astrologia eli horoskoopit, Kuu-lentosalaliitot, maailmanloput, 2012, salaliittoteoriat ja ylipäätään kaikenlainen muu vastaava huuhaa eivät kuulu tälle foorumille.

Mikäli asiassa on jotain epäselvää, on suositeltavaa lukea foorumin säännöt uudelleen, ja siellä erityisesti kohta 2.5., joka kuuluu seuraavanlaisesti:

Lainaus
2.5. Astrologia, UFOt, salaliittoteoriat ja muu huuhaa ei kuulu tänne

Astrologiaan, ns. UFOihin, salaliittoteorioihin ja muihin huuhaa-aiheisiin liittyvät viestit ja viestiketjut voidaan poistaa riippumatta niiden asiapitoisuudesta. Syy tähän aiherajaukseen on se, että kokeneiden tähtiharrastajien enemmistö on vuosien varrella kyllästynyt saman valetieteellisen aineiston toistuvaan esilletuloon ja huuhaan puoltajien kanssa käytyyn yleensä turhauttavaan väittelyyn.

Kannattaa huomioida sekin seikka, että sääntöjen rikkomisesta voidaan myös antaa jäähyä max. pari viikkoa riippumatta tällaisen viestin asiasisällöstä tai muista raskauttavista/keventävistä asianhaaroista.

Terveisin ylläpito,
« Viimeksi muokattu: 19-07-2012, 22:33:13 kirjoittanut MarkoM »
Marko Myllyniemi
"Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas. Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!"
Tähtikuvaus.info
Kuvagalleria
Lakeuden Ursa ry