Avaruus.fi - keskustelualue

Foorumi ja erikoisaiheet => Tiedotteet ja tietosuoja => Aiheen aloitti: MarkoM - 18-07-2012, 22:35:42

Otsikko: Huuhaa ei kuulu tämän foorumin aihepiireihin!
Kirjoitti: MarkoM - 18-07-2012, 22:35:42
Muistutettakoon, että:

Avaruus.fi-keskustelualue on tarkoitettu tähtitieteestä ja tähtiharrastuksesta käytävään keskusteluun. Keskustelualueella on noudatettava sääntöjä, joiden tarkoituksena on taata keskusteluiden asiallisuus, yleinen viihtyvyys foorumilla ja foorumin hyödyllisyys.

Nibiru, Planet-X, UFOt, astrologia eli horoskoopit, Kuu-lentosalaliitot, maailmanloput, 2012, salaliittoteoriat ja ylipäätään kaikenlainen muu vastaava huuhaa eivät kuulu tälle foorumille.

Mikäli asiassa on jotain epäselvää, on suositeltavaa lukea foorumin säännöt (http://foorumi.avaruus.fi/index.php?topic=22.0) uudelleen, ja siellä erityisesti kohta 2.5., joka kuuluu seuraavanlaisesti:

Lainaus
2.5. Astrologia, UFOt, salaliittoteoriat ja muu huuhaa ei kuulu tänne

Astrologiaan, ns. UFOihin, salaliittoteorioihin ja muihin huuhaa-aiheisiin liittyvät viestit ja viestiketjut voidaan poistaa riippumatta niiden asiapitoisuudesta. Syy tähän aiherajaukseen on se, että kokeneiden tähtiharrastajien enemmistö on vuosien varrella kyllästynyt saman valetieteellisen aineiston toistuvaan esilletuloon ja huuhaan puoltajien kanssa käytyyn yleensä turhauttavaan väittelyyn.

Kannattaa huomioida sekin seikka, että sääntöjen rikkomisesta voidaan myös antaa jäähyä max. pari viikkoa riippumatta tällaisen viestin asiasisällöstä tai muista raskauttavista/keventävistä asianhaaroista.

Terveisin ylläpito,