Kirjoittaja Aihe: Myrskybongareiden kevätkoulutus 14.4.2012  (Luettu 3908 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa pnuu

  • Taivaanvahti
  • Rinnakkaisuniversumi
  • *****
  • Viestejä: 1959
Myrskybongareiden kevätkoulutus 14.4.2012
« : 27-03-2012, 11:23:14 »

Myrskybongareiden järjestyksessään viides kevätkoulutus järjestetään lauantaina 14.4.2012 Ilmatieteen laitoksen tiloissa Helsingin Kumpulassa. Tilaisuus on kaikille ilmainen eikä vaadi kuin kiinnostusta asiaan. Luennot on jaettu pääasiassa kahteen tasoryhmään, joten jokainen voi valita luennon oman osaamistason mukaan. Pidemmän aikaa mukana olleille sekä aloittelijoille löytyy omia hyviä luentoja. Aamupäivä keskitytään meteorologien johdolla netistä löytyvän säädatan hyödyntämiseen. Lounaan jälkeen vuorossa on käytännön chasekokemuksia ja tapoja toimia sekä vinkkejä ilmiöiden ikuistamiseen. Päivän lopuksi saadaan tietoa tulevasta Ursan ja Ilmatieteen laitoksen projektiyhteistyöstä.

Koulutuksen järjestämisen ehdoksi olemme laittaneet sen, että osallistujamäärä ei jää alle 50 henkilöön. Tällöin koulutusta ei olisi mielekästä järjestää, vaan sitä siirrettäisiin vuodella eteenpäin. Järjestäjien kannalta on tärkeää, että jokainen paikalle tulija ilmoittautuisi mahdollisimman ajoissa. Tämä helpottaa huomattavasti kaikenlaisia käytännön järjestelyjä, ja lisäksi osallistujat saavat varmuuden koulutuksen toteutumisesta mahdollisimman ajoissa.

Lounaan ruokavaihtoehdot ovat nähtävissä koulutussivulla ja ilmoittautumislomakkeessa. Ehdottoman tärkeää on, että jokainen yhteislounaalle osallistuva valitsee ruokavaihtoehdon etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ja myös muistaa sen koulutuspäivänä tilausta tehdessä! Ilmoitamme tilattavat annosmäärät etukäteen ruokapaikkaan, jotta he pystyvät varautumaan asiaan mahdollisimman hyvin. Näin saamme lounaan sujumaan mukavasti siihen varattuna aikana.

Koulutuspäivän jälkeen on mahdollisuus kokoontua viettämään iltaa vuoden 2010 koulutuksen tapaan. Viimeksi aloitimme illan Chicosista ja siitä jatkettiin eteenpäin. Jos olet kiinnostunut illanvietosta, laita raksi oikeaan ruutuun :)

Koulutuksen infosivu löytyy täältä ja ilmoittautumislomake täältä.

Koulutuspäivän käytännön järjestelyistä vastaavat Ilmatieteen laitoksen puolelta A-J Punkka ja myrskybongausjaoston puolelta Matias Takala sekä Esa Palmi. Kysymyksiä koulutukseen liittyen voi lähettää jaoston osoitteeseen myrskybongaus[ät]ursa.fi.

Tervetuloa kaikki uudet harrastajat tai harrastuksesta kiinnostuneet sekä vanhat konkarit mukaan!
Panu Lahtinen
"You haven't really been anywhere until you've got back home",
Twoflower in "The Light Fantastic"