Stella Arcti 2012

Aloittaja Marjis, 26.03.2012, 00:21:00

« edellinen - seuraava »

Marjis

Kuten varmasti suurin osa tietääkin, lauantai-iltana jaettiin Oulun Tähtipäivillä tämänvuotiset Stella Arcti -tunnustukset. Ne menivät seuraavasti.

Stella Arcti, ansiokas havaintotoiminta

Toni Veikkolainen
Kokenut syvän taivaan harrastaja. Hän on laatinut kaikkiaan lähes 500 laadukasta havaintopiirrosta, mikä on poikkeuksellinen kontribuutio. Toni on auttanut merkittävästi havaintokorttiarkiston tuomisessa digitaaliseen aikaan. Lisäksi hän on tehnyt runsaasti havaintoja myös Kuu, planeetat ja komeetat sekä Aurinko -jaostoille. Toni on ollut aktiivinen yhdistystoiminnassa sekä Ursassa että Keski-Uudenmaan Altairissa.

Stella Arcti, ansiokas harrastustoiminta

Emma Herranen
Toiminut pitkään aktiiviharrastajana niin valtakunnallisessa Ursassa kuin Tampereen Ursassakin. Idea jaostojen yhteisestä havaintotietokannasta oli alkujaan häneltä, ja hän on työskennellyt keskeisenä voimavarana Ursan Taivaanvahti-havaintojärjestelmän toteutuksen ydintiimissä koko projektin ajan. Emma on ollut yli vuosikymmenen ajan aktiivisena järjestäjänä ja osallistujana tähtiharrastajien toiminnassa. Hän on arvostettu ja monipuolinen taivaanilmiöiden kuvaaja.

Stella Arcti -maininta, ansiokas harrastustoiminta

Marko Pekkola
Toiminut ansiokkaasti Ursan Taivaanvahti-havaintojärjestelmän projektipäällikkönä. Tiimin vetämistä, suunnittelua, määrittelyä ja kehittämistä sisältävän työn hän hoiti lähes kokonaan vapaa-ajallaan muun työnsä ohessa. Tuloksena on vuoden 2011 lopussa julkaistu järjestelmä, josta on jo nyt tullut yksi Suomen tähtiharrastajien keskeisimmistä apuvälineistä verkossa.

Kaizu

Onnittelut ja kiitokset tähtiharrastajien eteen tehdystä arvokkaasta työstä.

Kaizu
Kai Forssen

Aki Taavitsainen

Onnittelut tunnustuksen saaneille ja kiitoksia. Taivaanvahti on loistava!

- Aki

MarkoM

Onnittelut tunnustuksen saaneille myös täältä Lakeuksilta, ja kiitos siitä työstä, mitä olette tehneet tähtiharrastuksen eteen.

- MarkoM
Marko Myllyniemi
"Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas. Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!"
astro.kuvat.fi
Kuvagalleria
Lakeuden Ursa ry

einari

Samoin onnittelut.
On ollut iso savotta palkinnon saaneilla.
___
Tapio

Ransu

Onnittelut täältäkin palkituille ansiokkaasta työstä
Rauno Päivinen
Imatra
C14, Meade10" LX200 OTA,Tal100RS, Vixen 81SD, EQ8.
http://pellervo-observatory.blogspot.com/

J-P

Onnittelut myös täältä Oulusta!

allar

Minunkin puolesta onnittelut Saksasta!  :smiley:
Allar Saviauk

calster

Onnittelut kaikille.. Tuosta taivaanvahdista sanottava että todella mahtava juttu. Ilman sitä olisi monet havainnot  jäänyt kokematta.

PETK

Onnea Emma, Toni ja Marko!
Ja kiitos.
T: Pekka
Pekka Kokko

Make

Lämpimät onnittelut voittajille! Olette palkintonne ansainneet!
Markku Kellomäki
Make's Space Station-blogi

jarikankaanpää

Onnittelut voittajille myös täältä Kauhavalta!
Jari K.
Jari Kankaanpää

Mellon

Kiitos kaikille onnitteluista! Vahdin piirteitä on kyllä ollut kiva pohtia, mutta vielä hauskempaa on nähdä ihmisiä käyttämässä sitä.

DarkSide

Onnea onnea palkituille  :grin:

Lauri Kangas

Lämpimät onnittelut.