Duracell direct ja DHL nopeustesti

Aloittaja Meade-mad, 20.01.2012, 15:19:13

« edellinen - seuraava »

Meade-mad

Laitoin puljut nopeustestiin Itellan kanssa. Duracell Direct varasto on englannissa. DHL on osa Saksan postin konsernia.

Tilaus ja sen vahvistus keskiviikkona 18.1.2012 klo 16:04.

Processed at LONDON-HEATHROW - UK    19:04
Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UK   22:37
Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY      01:52
Processed at LEIPZIG - GERMANY                   02:49
Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY          04:59
Departed Facility in ARLANDA - SWEDEN   19:14
Arrived at Sort Facility HELSINKI - FINLAND   21:55
With delivery courier   HELSINKI - FINLAND    10:54

Toimitus suoraan työpöydälle perjantaina 20.1.2012 klo 14:45
Aikaa kului noin 47 tuntia.

Suomen Itella olisi pyöritellyt tuskissaan pakettia joka välissä tuon saman kaksi päivää ja lopulliseksi ajaksi olisi tullut ainakin viikko vaikka olisin tilannut kotimaasta.
Paketissa oli pari kameran akkua. Kuljetus kuului hintaan.

Suomalaisen netti- tai kivijalkakaupan on paha pärjätä tässä kilpailussa. Yritin ostaa akut (Canon BP-511, ehkä yleisin Canon akku) kameroita myyvästä elektroniikkaliikkeesta. Siellä sanoivat että ei ole juuri nyt mutta saadaan ehkä parin viikon sisällä... hintakin olisi ollut 25% kalliimpi. Pitäisiköhän mennä myymään akut heille?

Että tällaista tällä kerralla.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

plari

Nopeudesta tuli mieleen että mulle on Englannista tulossa pieni (0,5kg) paketti UPS:llä.

Paketti lähti maanantaina ja tänä aamuna oli seurannassa jo auton kyydissä.  Kunnes hetki sitten seurantaan ilmestyi tämä: "Osoite on kaukaisella alueella, jonne ei toimiteta lähetyksiä päivittäin. / Toimitus siirretty. "  Toimitus on siirretty ensi torstaille!!!  Ja tämä kaukainen paikka mihin UPS ei toimita päivittäin tavaraa on Leppävaara Espoossa.
Meade-mad

UPS paketin voi noutaa (ainakin joskus) myös heidän terminaalista Vantaalta.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

Skyliner68

Lainaus käyttäjältä: plari - 20.01.2012, 17:01:10
Paketti lähti maanantaina ja tänä aamuna oli seurannassa jo auton kyydissä.  Kunnes hetki sitten seurantaan ilmestyi tämä: "Osoite on kaukaisella alueella, jonne ei toimiteta lähetyksiä päivittäin. / Toimitus siirretty. "  Toimitus on siirretty ensi torstaille!!!

Hei!, Itselleni kävi aikoinaan vastaavasti tilatessani tuotteen Saksasta.toimitus siirty lähes kuukaudella no asun kaukaisella alueella Keski-Suomi  :azn: .Mutta sitten itella toi paketin parin päivän viivellä ilmoittamatta etukäteen milläin tavoin,eli DHL ilmeisesti jossain tapauksissa siirtää paketit Itellalle.

Mika

Mika"Skyliner68"Järvinen

Kaizu

Järvenpää on sitten Espoota keskeisempi paikka koska tänne UPS on tuonut mukisematta kaikki tilaamani paketit. Joskus kun en ole ollut kotona, ovat tuoneet paketin töihin.

カイズ
Kai Forssen

plari

Heh, nyt on seurantaan ilmestynyt tällaista:

Vastaanottaja pyytänyt säilytystä tulevaa toimitusta varten. UPS yrittää toimitusta pyydettynä päivämääränä. / Toimitus siirretty.

Perhana kun on toi muisti mennyt huonoksi kun en oikein tahdo muistaa että olisin ollut missään yhteydessä UPS:iin  :rotfl:.