Villen kellon takuu

Aloittaja ppk, 03.03.2007, 18:56:34

« edellinen - seuraava »

MarkoM

Lainaus käyttäjältä: diesel - 10.03.2007, 12:39:07
Onko niin, että pian tarvitsee kaupoista pyytää aina allekirjoitus mitä sovitaan  >:(

Me tulimme sen tuon tähtitornin rakentamisen aikana huomaamaan monta kertaa, että aina pitäisi kaikesta, mitä on sovittu, pyytää mustaa valkoisella... Pätee varmasti hyvin pitkälti myös muuhun kuin rakentamiseen, myyjillä kun tuntuu olevan lyhyt muisti (tai sitten se, jonka kanssa on sovittu, onkin yllättäen lomalla)...
Marko Myllyniemi
"Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas. Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!"
astro.kuvat.fi
Kuvagalleria
Lakeuden Ursa ry

Jorma Koski

Lainaus käyttäjältä: diesel - 10.03.2007, 12:33:59
Hyvä kommentti, mutta nettikauppa on nykypäivää ja olen itse sitä mieltä, että se vaan kasvaa ja kasvaa.
Vaikutukset on juuri päinvastaiset, eli palvelevat liikkeet loppuvat. (hinnat liian kalliit)
Ei auta vaikka yksi tai kaksi haluaa ostaa sieltä kun saa palvelua, kun suurin osa ei sitä enään kaipaa.
Tarkoitan tällä uutta sukupolvea, joka opetaan heti nettiin ja varsinkin nyt esim. 25-35 vuotiaat ns. menestyvät tilaavat lähes kaiken netistä.

höpö-höpö.  :)

Kalliiden ja käyttäjälle hieman tuntemattomien laitteiden ollessa kyseessä on palvelu ensiarvoisen tärkeää ja sitä myös käytetään. Vain harvat hörhöt ostavat sikaa säkissä, yhä nykyäänkin olipa sitten kuinka huisin ihana nettikauppa hyvänsä ( tällä alalla useimmat ovat tosin sietämättömän tönkköjä käyttää ).
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

HH

Lainaus käyttäjältä: Jorma Koski - 20.03.2007, 09:35:01
höpö-höpö.  :)

Kalliiden ja käyttäjälle hieman tuntemattomien laitteiden ollessa kyseessä on palvelu ensiarvoisen tärkeää ja sitä myös käytetään. Vain harvat hörhöt ostavat sikaa säkissä, yhä nykyäänkin olipa sitten kuinka huisin ihana nettikauppa hyvänsä ( tällä alalla useimmat ovat tosin sietämättömän tönkköjä käyttää ).

Netti tosin tarjoaa myös sitä kallis arvoista tietoa hyvin paljon....joten palvelu ei aina ole välttämätöntä vaan tieto hankitaan itse...olen täysin samaa mieltä dieselin kanssa tästä asiasta...suurin osa ei todellakaan enää kaipaa palvelua...

edit: ja myös nämä nettikaupat tarjoavat palvelua....sitä saa heiltä esim. sähköpostilla


-H

Poro

Netti todellakin tarjoaa yleensä ottaen kaiken tarvittavan tiedon, mutta se ei korvaa suoraa keskustelua asiakaspalvelun kanssa takuu tilanteissa, omalla kohdalla kauppa purkautui juuri tästä syystä. Toisaalta jos tilaan putken saksasta, niin silloinkin kommunikaatio tapahtuu, kuten varmaan kaikilla muillakin, s-postitse, mutta se on taas oma valintani ja johtuu kankeasta kielestä.
Asuminen maapallolla on kallista, mutta sisältyyhän siihen matka auringon ympäri.
S-W Star Adventurer, Nikon D750, Celestron telephoto SCT 750 mm f/6, samyang 135 f/2, sigma 24 mm f/1.4
Juha Raitio

Jorma Koski

#19
Netistä löytyy myös mielenkiintoista luettavaa nettiasioden lepsusta hoidosta:

*ongelmia Villen kaa*
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

Meade-mad

Tuon Huutonetin jutun perusteella tulee entistä varovaisemmaksi mitä tilaa ja mistä.

Onneksi (vielä) tältä alalta löytyy ainakin muutamia toimijoita, joiden kanssa on voinut asioida aika turvallisin mielin.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

Jorma Koski

Taitaa tämä tieseli olla naimisissa Villen kaa!
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

Meade-mad

Voihan olla että Ville ei edes vielä itse tiedä mihin sulhot ja morsiamet ovat brändiä kuljettamassa. Viimeaikaiset esilletulot eivät luo luottamusta. Onneksi omat kauppani ko. putiikin kanssa ovat olleet onnistuneita. Liikeidea on hyvä. Toivottavasti ammattitaidottomat tunarit eivät sitä tuhoa.

Muistui huutonetin jutuista mieleeni tuottoisa tapa myydä löpöä. Hommataan sitä isännältä nettohintaan ja myydään liiketoiminnan ohi yksityisesti. Takana on luotettava brändi sen omistajan tietämättä, tulot kuitenkin valuvat muualle mihin ne oli alkuaan tarkoitettu. Sama toistuu päivittäin lukuisilla itsepalvelukirppiksillä.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

tahkis

Lainaus käyttäjältä: Riqis - 21.03.2007, 14:34:58
En ole kritisoinut Villen Kello -nimistä suomalaista yritystä yhdessäkään viestissäni. Sama ei koske nimimerkkiä "Diesel" Vammalasta, joka on näköjään jälleen tällä foorumilla vaikka ylläpito on ainakin pyrkinyt sinut hyllyttämään.
Marko oli kyllä lisännyt porttikiellon, mutta unohtanut laittaa sille kohteen eli yo. nimimerkin.
Joni Tahkoniemi

ppk

Koska aloittamastani viesti ketjusta on tullut niin kova häly ja aiheuttanut täällä foorumilla hyllytyksen,sekä  ikävän laatuista  keskustelua, niin pyytäisinkin ylläpitoa poistamaan tämän Villen kellon takuu keskustelu ketjun. Mielstäni kritiikki on hyvä voimavara, kun se ymmärretään oikein ja pystyy ottamaan  ja käyttämään, niin itsensä kun harrastuksen tai liiketomen kehittämisen. Myös kritiikki pitää pystyä perustelemaan eikä siinä saa mennä asiattomuuksiin. Eli unohdetaan tämä käyty keskustelu ja jatketaan hienon harrastuksen parissa niin foorumilla, kun omassa elämässäkin
Pekka Pietari Koskiniemi
Rovaniemi

J-M

Kaizun kanssa samaa mieltä. Kritiikki on kritiikkiä, ja se pitää kestää. Minäkin saan sitä kotona ihan päivittäin. Villen Kellosta pitää muistaa mainita, että se ei ole pelkkä nettiputiikki. Ottamatta kantaa suuntaan tai toiseen, niin VK:lla on kuitenkin kohtuullisen kokoinen liiketila Vammalassa, ja ainakin lähitienoilla asuvat voivat mennä sinne tekemään ostoksensa, jos nettikauppa ei kiinnosta.


Jari-Matti Auttila
Elämä on kuin golfpallo - ensin saa paljon iskuja ja sitten päätyy kuoppaan.

HH

Kaizun kanssa samaa mieltä, ketjua ei tulisi poistaa....villen sivut muuten vieläkin alhaalla...?!?! tietääkö kukaan mitä siellä oikein tapahtuu..?

BEAT

Lainaus käyttäjältä: Kai Forssen - 10.03.2007, 21:10:15
Periaatteessa suullinen sopimus on yhtä pätevä kuin kirjallinenkin. On vaan pidettävä huoli että näyttö löytyy tarvittaessa.
Käytännössä pääsee helpommalla kun tekee kirjallisia sopimuksia. Silloin on kummallekin osapuolelle voimassa samat ehdot.
Pienellä kirjoitetut ovat myös mukana.
Käsittääkseni myös kunnolliset muistiinpanot tukevat asioiden osoittamisessa toteen esimerkiksi käräjillä?
Petteri Lehtonen  http://www.petterilehtonen.fi
Canon EOS 7D, 40D, TAL-1

BEAT

Ei niinkään takuu asioihin, mutta Villen Kellolla on nyt ainakin uusi tunnus huutonetissä:
"WWW-villenkello-FI"
http://www.huuto.net/fi/showfeedback.php3?fbuser=WWW-villenkello-FI
Petteri Lehtonen  http://www.petterilehtonen.fi
Canon EOS 7D, 40D, TAL-1

Tosiharrastelija

Miksikähän ei koskaa ole suomenkielisiä ohjeita( monesti ei mitään ohjeita) villenkellon tuotteissa vaikka eikö lakikin määrää käyttöohjeet pakolliseksi? :angry:

Puutteellisen toimituksen kanssa meni itsellä luotto ko. firmaan, tilaan tuotteet suoraan euroopasta vaikka olisi kalliimmat.
***Meade ETX-70 LIITERI GoTo***
***Bresser102/1000 EQ5***
***15x70 Kiikarit***
**Tulipallokamera Philips SPC900NC**