Nasa-näyttelyä katsomaan Tukholmaan 16.-18.9.

Aloittaja VeikkoM, 30.08.2011, 19:55:36

« edellinen - seuraava »

VeikkoM

Olemme pienellä porukalla menossa katsomaan Tukholman Tekniska Museetissa olevaa Nasan avaruusteknologianäyttelyä http://www.tekniskamuseet.se/1/1800.html.

Menemme Vikng Linen laivoilla kiertoreittiä Helsinki-Tukholma-Turku, meno pe 16.9. klo 17.30 (Hki) - la 17.9. klo 9.45 (Sto) ja paluu la 17.9 klo 20.00 (Sto) - su 18.9. klo 7.35 (Tku). Tilaa laivalla näytti vielä olevan, joskin jotkut hyttiluokat alkavat loppua.

Jos jollakulla on kiinnostusta ja mahdollisuutta näin lyhyellä varoitusajalla irrottautua, niin tervetuloa porukkaan.  Jokainen hoitaa varauksensa itse.  Toki voin välittää tietoa, jos joku tarvii hyttikaveria.

-VeikkoM-
Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät

Toni

Lopulta meitä päätyi Tukholmaan 6-henkinen seurue:Avaruusnäyttely oli monipuolinen ja kiinnostava, ja itse asiassa vei ison osan Tekniikan museon tiloista. Lähialueella oli myös muita museoita, mutta kaikissa ei millään ehditty käydä.

Tosiaankin vaikka näyttelyn nimi viittaa NASA:an, niin myös itäisen naapurin avaruusosaamista oli näytillä. Paikalle vielä haluavilla on aikaa 6.11. asti, sen jälkeen näyttely poistuu.

T. Veikkolainen, Järvenpää
Ursan havaintokeskus Tähtikallio, Syvä taivas - ja Aurinko-harrastusryhmät

"Toisinaan, milloin Venus yksinään hallitsee noin 45 astetta horisontin yläpuolella, se säteilee niin voimakkaasti, että melkein voi lukea sen valossa ja esineistä, joihin se sattuu, jää huomattava varjo."
- Afrikka-kirja (A. Gallen-Kallela, 1931)