Ursan toriteltta Cygnukselle - kuskia tarvitaan

Aloittaja MarkoM, 23.06.2010, 08:15:15

« edellinen - seuraava »

MarkoM

Cygnuksella on tarkoitus pitää perinteiseen tapaan rakentelupajaa, jonka suojaksi tarvitaan telttarakennelma. Ursalla on olemassa toriteltta, mutta sen kuljettamiseen tarvitaan pakettiautoa, jollainen onneksi myös löytyy Ursalta.

Ursan toriteltta ja pakettiauto ovat vapaana Cygnuksen aikaan, mutta suurin ongelma on, että pakettiauton kuljettamiseen tarvitaan kuski. Mikäli kuski löytyy niin pakun saa käyttöön Cygnuksen ajaksi. Ursa maksaa luonnollisesti bensat (tässä tapauksessa dieselin.) Pakulla saisi perille sekä toriteltan että muutaman ihmisen Cygnus-kamat. Ursan pakuun mahtuu kolme ihmistä. Pakua saa ajaa aivan tavallisella henkilöautokortilla.

Mikäli siis Helsingin seudulta tai Etelä-Suomesta löytyy tähtiharrastaja/harrastajaporukka, joka olisi valmis kuskaamaan Ursan pakettiautoa ja toritelttaa Cygnukselle ja takaisin, niin ottakaa yhteyttä Ursan jäsentiedottajaan (Kukka Viitala, puh. +358 400 307 030, sähköposti: kukka.viitala [ät] ursa.fi) 30.6. mennessä, niin tiedämme tarvittaessa varautua muihin järjestelyihin.
Marko Myllyniemi
"Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas. Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!"
astro.kuvat.fi
Kuvagalleria
Lakeuden Ursa ry