Onko Tampereen Ursa hengissä?

Aloittaja kaizu, 31.12.2006, 16:08:51

« edellinen - seuraava »

kaizu

?

Celevue

Serverin vaihto aiheuttaa tilapäisen häiriön. Yhdistys on kyllä mitä suurimmassa määrin hengissä, ja toiminta jatkuu tammikuussa vilkkaana - uusien verkkosivujen kera.

Horus

Ihan mukava päivitys sivuille.

Mutta..... En viitsinyt omaa ketjua laitaa kysymykselleni. Sivuilla on linkki Olympoksen sivuille. Onko ko. yhdistys enää edes hengissä, kun ainakaan sivuilla niin mainostettu observatorio on ollut ainakin viimeiset viisi vuotta aivan pimennossa. Olisi kiinnostavaa tietää miten tämän projektin on oikein käynyt ja onko se edes enää hengissä.
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka

Mellon

Lainaus käyttäjältä: kaizu - 31.12.2006, 16:08:51
Joku päivä sitten Tampereen ursan kotisivut olivat olemassa mutta eilen ja tänään eivät. Tietääkö joku täällä käyvä Tamperelainen että onko kyseessä vain serverivika vai onko yhdistys lakannut olemasta?

Huhut kuolemastamme ovat olleet suuresti liioiteltuja. :-) Yhdistyksellä on vain ollut aivan järkyttävästi ongelmia hosting firman (Homepage SJR) kanssa. Jouduimme siirtämään kotisivut muualle melkoisella kiireellä ja häslingillä.

Tarkempi selvitys kotisivuongelmista.

Toivottavasti jatkossa sivut ovat hieman vakaammin pystyssä.

Horus

Lukaismpa Mellonin jutun tästä Homepage SJR:stä. On kyllä huonoa palvelua (siis ei ole palvelua). Kassiopeialla on omat sivut nykyään Servagen palvelimella ja olemme olleet siihen tyytyväisiä. Palvelua saa joskus jopa välittömästi (siis sähköpostilla !!) ja homma toimii. Kaikenlisäksi kotisivutilamme kasvaa jatkuvasti, ollen nyt jo monta kertaa se mitä se oli, kun teimme sopimuksen.
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka

Mellon

Lainaus käyttäjältä: kaizu - 25.01.2007, 19:43:49
Kuka näitä sivuja nyt hostaa? En äkkipäätä löytänyt selkeää viestiä aiheesta.
http://www.tampereenursa.fi/home

Tampereen Ursan sivut kämppäävät nykyisin pääasiassa Google-Appsin alla (monen henkilön päivitettävissä ilman kummoisia ATK-taitoja, ei maksa mitään). Yhdistyksen räätälöidyt sovellukset kuten kalenteri/tapahtumaorganisointi pyörivät Ursan palvelimella.