HIGHGATE SPRINGS, FI

Aloittaja Timpe, 10.10.2008, 19:43:26

« edellinen - seuraava »

Timpe

Liitteessä on kuva UPS:n seurantatiedoista tuon Gemini G41 jalustan tulosta. Tietääkö joku, mitä tuo toimituskohteeksi ilmoitettu HIGHGATE SPRINGS, FI oikein tarkoittaa? En ainakaan myönnä asuvani tuolla...  ::) Lieneekö jokin UPS:n terminaalin sisäinen nimitys tms.?
- Timo Inkinen

J-M

Näyttäisi olevan joku viranomaisterminaalin tapainen (http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/contacts/ports/vt/0212.xml). Siellä ne nyt miettivät että voiko tuota jalustaa jotenkin käyttää yhdysvaltoja vastaan... ;)
Jari-Matti Auttila
Elämä on kuin golfpallo - ensin saa paljon iskuja ja sitten päätyy kuoppaan.

Timpe

Tai sitten kyseessä on UPS:n sählinki tietokoneiden kanssa  >:D
Ks. http://www.mongabay.com/igapo/zip_codes_Vermont2.htm Vermont Zip Codes
   05460 Highgate Springs = 05460 Hyvinkää
Paketin lähettäjä kysyi tuota virhettä UPS Espanjasta, jossa sikäläiset epäilivät virheeksi verkkopalvelussa. Lähetin itsekin tänään tiedustelun Suomen UPS:lle, jos vaikka saisivat vahvistettua toimitusosoitteen ja korjattua mokansa verkkoseurantaan.
- Timo Inkinen

AP

Nyt kyllä täytyy toivoa ettei se paketti ole seuraavaksi Vermontissa!!!!

Tai sitten Uups (!)  iski jälleen. Ei tämmöisestä kyllä voi edes olla "vahingoniloinen"-- Toivon että saapuu oikeaan osoitteeseen Timpe! Saisit putken jalustaan kiinni ja pääsisit taivaankatseluun...

T:AP
Antti Paaso

Timpe

#4
Lainaus käyttäjältä: AP - 12.10.2008, 01:47:09
Tai sitten Uups (!)  iski jälleen. Ei tämmöisestä kyllä voi edes olla "vahingoniloinen"-- Toivon että saapuu oikeaan osoitteeseen Timpe!

Thnx :)
Piti hetken aikaa kaivaa nettiä, että löysin tämän  :D  Eikös se homma mene näin, kun tilataan kuriiri-liikkeellä kamaa tänne ylös jäiseen Pohjolaan???
(Huom. liitteessä Assembly2005 lyhytfilmisarjan voittajavideo "get_inspired_by_maxon-nomickey-version.avi (108 734 KB)" vuodelta 2005. Lataus saattaa kestää hetken aikaa mutta on sen väärti...)

Edit: muokkasin ftp-linkin toimivaksi.
- Timo Inkinen