Ehdokkaiden asettamin Ursan hallitukseen 2007

Aloittaja Jorma Koski, 28.09.2006, 14:48:03

« edellinen - seuraava »

Jorma Koski

Ursan hallitukseen voi nyt ehdottaa jäseniä valitttavaksi, tarkemmin:
Virallinen tiedote ja lomakkeet

Ehdokkat löytyvät täältä
sitten vaan lisää hyviä henkilöitä listalle!
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

Jorma Koski

...asettamaan ehdokkaita Ursan hallitukseen, laitoin malliksi omat aatokseni tänne
- lisää nimiä sinne vaan!
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

Jorma Koski

me saatiin tän verran kasaan, lähettäkääpäs lisää!
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

Horus

Täytyy kyllä kommentoida.

Eli tästä asiasta (siis ehdokasasettelusta) on ollut kyllä tieto jo keväästä lähtien ja Ursan pääsivuilla on jopa linkki suoraan sivuille. Eli jos joku katsoo, että ehdokkaiden joukkoon kuuluisi joku, niin sitten vain laittamaan lisää ehdotuksia. Näin voi vaikuttaa. Tietääkseni tuo lista ei ole lopullinen, vaan tämän hetkinen tilanne. Siis ehdottakaa hyviä henkilöitä (sääntöjen mukaisella proseduurilla). Onhan se hyvä, että on edes erovuoroisten verran (lupansa ehdokkaaksi antaneita) ehdokkaita. Tiedetään siis varmaksi, että paikat saadaan täytettyä. Eihän tässä nyt kysymyksessä ole mikään kabineteissa kasatusta hommasta, vaan joku on sentään ottanut oikeasti asiakseen ja vaivakseen sen, että miettii, etsii ja kysyy sopivia ja ansioituneita ehdokkaita vaativaan toimeen. Jokainen noin 12500 ursalaisesta voi vaikuttaa, jos vain haluaa. Ei jäädä siis laakereille lepäämään, vaan tartutaan toimeen.   :)
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka

J-M

Lainaus käyttäjältä: kaizu - 12.10.2006, 13:40:18
Minulla on sellainen nappulahiihdoista saatu lusikka jossa lukee P8 III palkinto. Sitä olen ylpeänä esitellyt ja joka kerran unohtanut mainita että osanottajia oli kolme. Tosin kisa oli oikeasti tasainen.

Offtopic, myönnettäköön, mutta nokitan tuon: Pikkupoikana Kangasalla Kautialan kylätoimikunnan hiihtokilpailussa tulin niinikään kolmanneksi sarjassa alle 13 -vuotiaat pojat, vaikka ilmoittautuneita osallistujia oli vain kaksi! Alle 13-vuotiaisiin tyttöihin oli näet vain yksi osallistuja, ja hänet otettiin meidän sarjaan mukaan. Kaiken kukkuraksi osallistujaluettelo ja sijat julkaistiin Kangasalan Sanomissa...

Syy tosin oli se, että multa kiellettiin ladulla hiihtäminen, kun isävainaan puusukset olivat liian leveät...  :-[
Jari-Matti Auttila
Elämä on kuin golfpallo - ensin saa paljon iskuja ja sitten päätyy kuoppaan.

Jorma Koski

hei,

Veikko Mäkelä on uudessa blogissaan 21.11.2006 kommentoinut Ursan uusien hallitusjäsen valintaa syyskokouksessa. Blogiin ei voi kommentoida joten pistän sanasen tänne (eikä viittauksetkaan toimi).

On valitettavaa 13.500 jäsenen joukosta ei löytynyt lisää ehdokkaiden asettelijoita. Minulla olisi ollut useampiakin vasinaisiksi jäseniksi, mutta kolme kieltäytyi kunniasta ja kaksi ehdotusta tuli määräajan jälkeen tietooni.

Varmaan tästä opitaan ja  ollaan ollaan hiukan aktivisempia ensi vuonna.
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

VeikkoM

Lainaus käyttäjältä: Jorma Koski - 21.11.2006, 11:19:52
Veikko Mäkelä on uudessa blogissaan 21.11.2006 kommentoinut Ursan uusien hallitusjäsen valintaa syyskokouksessa. Blogiin ei voi kommentoida joten pistän sanasen tänne (eikä viittauksetkaan toimi). On valitettavaa 13.500 jäsenen joukosta ei löytynyt lisää ehdokkaiden asettelijoita. Minulla olisi ollut useampiakin vasinaisiksi jäseniksi, mutta kolme kieltäytyi kunniasta ja kaksi ehdotusta tuli määräajan jälkeen tietooni. Varmaan tästä opitaan ja  ollaan ollaan hiukan aktivisempia ensi vuonna.

Nooh, blogi ei ihan uusikaan ole, vain uudella alustalla.  Minun tarkoitukseni ei ollut moittia, vaan todeta ja pohtia tilannetta. Uskoisin, että täytyy oikeasti katsella seuraavakin kerta, ennen kuin mitään johtopäätöksiä voidaan kunnolla tehdä. Joo, yritin toki itsekin olla aktiivinen.
Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät

risto1

Onnea Kaizulle, Kai presidentin paikka on hallituksessa.
t. Risto