Cloudy Nights foorumi ja Opera

Aloittaja Timpe, 23.08.2008, 19:11:30

« edellinen - seuraava »

Timpe

Onko muilla (Operan käyttäjillä) vastaavaa ongelmaa, että CN:n foorumeissa tavallinen leipäteksti näkyy lihavoituna, kun sen pitäisi näkyä normaalina? Tämä vika tuli sen jälkeen, kun CN:n foorumit jouduttiin sulkemaan jostain syystä hetkeksi kokonaan.

Ks. liitekuva, jossa on näkymä Internet Explorerissa ja Opera 9.52:ssa. Ärsyttää lukea boldina kaikki tekstit, mutten ole viitsinyt vielä kertoa ongelmasta CN:n ylläpidolle, kun en ole luonut tuonne tunnareita...
- Timo Inkinen

hmanty

Boldina näkyy minullakin. Opera 9.51.
Harri Mänty
SkyWatcher 200/1200 - JS-jalusta - Pentax K5 - iOptron SmartStar-A GOTO

Lauri Uusitalo

Kaukoputket: 25cm F5.6 Newton, SW 80ED, Lidl 70/700
Kiikarit: TS 25x80, Olympus 15x50

Timpe

Tuo linkki vaatii kirjautumisen näkyäkseen (tuli "You are not logged in" ja  "Access denied" -virhe minulle), mutta nyt näkyvät jo korjanneen tämän bold-virheen ja CN:n foorumi näkyy Operallakin normaalisti. Hyvä näin.
- Timo Inkinen

Kaizu

Lainaus käyttäjältä: Timpe - 23.08.2008, 19:11:30
Ärsyttää lukea boldina kaikki tekstit, mutten ole viitsinyt vielä kertoa ongelmasta CN:n ylläpidolle, kun en ole luonut tuonne tunnareita...

Ei ne Cloydy Nights:in tunnukset maksa mitään. Siellä on välillä ihan mielenkiintoisia keskusteluja.

Kaizu
Kai Forssen

Timpe

Lainaus käyttäjältä: Kaizu - 24.08.2008, 19:54:43
Ei ne Cloydy Nights:in tunnukset maksa mitään. Siellä on välillä ihan mielenkiintoisia keskusteluja.

Juu, tiedän tuon! :)  CN olisi tosiaan mielenkiintoinen foorumi seurattavaksi, eikä englantikaan tuottaisi ongelmaa, mutta kun vapaa-aikani ei riitä muuhun kuin täällä pyörimiseen ja CN:n satunnaiseen selaamiseen. Kaikkea kivaa ei vain ehdi tekemään, koska leipätyöt haittaavat harrasteita ja perhe-elämä vie osansa. (= En ymmärrä aikuisia ihmisiä, jotka valittavat "ettei ole mitään tekemistä ja pitäisi keksiä jotain ajan tappamiseksi". Ei ole tätä ongelmaa allekirjoittaneella... onneksi!)
- Timo Inkinen