Foorumista on nyt julkaistu uusi versio (30.11.2023) - Ja uudistuksista yleensä

Aloittaja Riqis, 30.11.2023, 12:31:59

« edellinen - seuraava »

T. Öhman

Hei,

Mahtoikohan foorumin RSS-syöte kadota uudistuksessa? Ainakaan Netvibes ei sitä enää löydä, ei vaikka sen koettaa hakea uudestaan. Aika menneen maailman tekniikkaahan se tietysti on, mutta tämmöinen menneen maailman mies siitä tykkäsi.

Teemu

Riqis

#16
Lainaus käyttäjältä: T. Öhman - 01.12.2023, 17:41:22Mahtoikohan foorumin RSS-syöte kadota uudistuksessa? Ainakaan Netvibes ei sitä enää löydä, ei vaikka sen koettaa hakea uudestaan. Aika menneen maailman tekniikkaahan se tietysti on, mutta tämmöinen menneen maailman mies siitä tykkäsi.

Kiitos. Pistin tästä kysymyksen eteenpäin it-eksperteille. EDIT: Ks. alla Naaviksen vastaus.
Marko Pekkola / www.avaruus.fi

naavis

Ainakin tämän URLin takaa löytyy RSS-syöte 100 uusimmasta viestistä: https://www.avaruus.fi/foorumi/index.php?action=.xml&limit=100 URLia rukkaamalla voit säätää viestien määrää.

Jommeli

Onkohan noi ikivanhat "kiinnitetyt" ketjut enää ajankohtaisia. Oma mielipide on että suurin osa ei ole.
Ei sinällään kuulu tähän version vaihtoon mutta jonkinlaista uudistamista tämäkin.
Sharpstar 76EDPH, ZWO AM3, ZWO ASI294MC Pro,
ZWO Mini guide, Player One Ceres-C, Microsoft Lifecam Cinema, ZWO ASI EAF

Riqis

#19
Lainaus käyttäjältä: Jommeli - 02.12.2023, 16:44:17Onkohan noi ikivanhat "kiinnitetyt" ketjut enää ajankohtaisia. Oma mielipide on että suurin osa ei ole.

Kiitos, hyvä huomio. Alkajaisiksi kävin poistamassa kiinnitykset tämän palautealueen yläreunan aiheista. Esimerkiksi aloittelijoiden alueella näytti olevan klassisten kysymysten näköisiä pysyviä aiheita, mutta koko foorumilla suurin osa lienee jo liian vanhoja tai muuten tarpeettomia, aivan kuten toteat.

Lainaus käyttäjältä: Jommeli - 02.12.2023, 16:44:17Ei sinällään kuulu tähän version vaihtoon mutta jonkinlaista uudistamista tämäkin.

Ja tämäkin on hyvä pointti. Käyn muokkaamassa viestiketjun otsikkoa, koska keskustelu on edellä jo osin siirtynyt uudistusten puolelle noin yleensä.

(P.S. Voi ehdottaa mitkä ketjut pitäisi vapauttaa kiinnityksistä.)
Marko Pekkola / www.avaruus.fi

T. Öhman

Lainaus käyttäjältä: naavis - 01.12.2023, 22:26:42Ainakin tämän URLin takaa löytyy RSS-syöte 100 uusimmasta viestistä: https://www.avaruus.fi/foorumi/index.php?action=.xml&limit=100 URLia rukkaamalla voit säätää viestien määrää.
Kiitän yrityksestä. Varmaan toimii jollain lukijalla, mutta Netvibes ei tuosta tykkää. "No feed was found on this page."

Teemu

einari

Pikku huomio ja kysymys.
Vanhassa versiossa kun klikkasi lukemattomia ketjuja ja jos sattui olemaan niin viestiä klikkaamalla pääsi suoraan uusimpaan.
Nyt ei pääse (ei edes kun klikkaa Uusi-nappulaa).
Onko jollain erilaista kokemusta?
___
Tapio

naavis

Lainaus käyttäjältä: einari - 04.12.2023, 21:42:44Pikku huomio ja kysymys.
Vanhassa versiossa kun klikkasi lukemattomia ketjuja ja jos sattui olemaan niin viestiä klikkaamalla pääsi suoraan uusimpaan.
Nyt ei pääse (ei edes kun klikkaa Uusi-nappulaa).
Onko jollain erilaista kokemusta?

Meikäläinen ainakin pääsee uusimpaan viestiin klikkaamalla joko tuota "Uusi"-merkkiä, tai viimeisimmän viestin päivämäärää.


einari

Nyt tuo Uusi-nappikin toimi (tai sitten en vaan osunut aiemmin...).
___
Tapio

ispa

Tähän SMF 2.1:een on saatavana ilmeisesti tykkäys-moduuli, jolla foorumille tulee mahdolliseksi tykätä viesteistä. En tiedä, onko tarpeen. Avaruuskuvia voisi tykkäillä.

Custom Likes
Ilpo Kantonen

väre

Markku
----------------------
Sky-Watcher Evostar 80ED DS-Pro, Sharpstar 61EDPH III, GSO 6" RC, iOptron GEM28, Asiair Pro, Asi 120 mini, ZWO ASI 533 MC Pro, Canon 80D, EOS R