Tähtikallio 20 vuotta -päivä 3.12.2022

Aloittaja VeikkoM, 21.11.2022, 23:51:21

« edellinen - seuraava »

VeikkoM

Ursan Tähtikallion havaintokeskus täyttää tänä vuonna 20 vuotta.  Myös viimeisin EU-rahoitettu kehittämisprojektimme päättyy tämän vuoden lopussa. Juhlistamme näitä pienimuotoisella Tähtikallio-päivällä lauantaina 3.12. Tapahtuma on suunnattu ennen kaikkea keskuksen käyttäjille ja eri aikoina rakentamassa olleille tähtiharrastajille.

Luvassa on päivällä havaintokeskuksen esittelykierroksia.  Muutaman viime vuoden aikana on Tähtikalliolla tehty paljon uudistuksia. Lisäksi tarjolla on iltapäivän lopulla esitelmä keskuksen historiasta ja nykyisestä kehittelytoiminnasta.  Tämä on tarkoitus lähettää myös verkkoon, joten päivän antia voi seurata myös, vaikkei pääsisi paikan päälle.

Tarkempia aikatauluja on luvassa lähempänä tapahtumaa.

Toivoisimme, että ne, jotka aikovat tulla paikan päälle tutustumaan, ilmoittaisivat saapumisestaan havaintokeskuksen toimintaryhmälle osoitteeseen havaintokeskus@ursa.fi, jotta osaamme hiukan varautua kävijämäärään.


Havaintokeskuksen toimintaryhmän puolesta
terveisin,
Veikko Mäkelä
Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät

VeikkoM

Tähtikalliolle voi tulla vierailulle lauantaina.  Näytämme halukkaille paikkoja.

La 3.12.2022 klo 17
ESITELMÄ:   Eero Koivula: Tähtikallio - jatkuvaa parantamista

Seurattavissa paikan päällä sekä verkossa
Zoom: Meeting ID: 831 0224 9566, Passcode: 645762
Youtube: https://www.youtube.com/c/ursanharrastustoiminta


Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät