Kirjoittaja Aihe: Tähtipäivät, järjestäjiä kartoitetaan taas  (Luettu 1350 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JaakkoV

  • Tulipallotyöryhmä
  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 416
Tähtipäivät on pandemian takia ollut tauolla nyt muutaman vuoden. Edellisen kerran Tähtipäiviä vietettiin Tuorlassa 2019. Nyt pandemian edettyä ja rajoitusten hellittyä alamme jälleen kartoittamaan paikallisyhdistysten kiinnostusta Tähtipäivien järjestämisestä.

Tämä ei kuitenkaan ole aivan mitätön homma, joten kannattaa etukäteen kartoittaa olisiko alueella tarpeeksi vapaaehtoista työvoimaa näiden toteuttamiseksi. Mahdollisesti kahden yhdistyksen yhteistyönä toteuttettavat Tähtipäivät ovat myös mahdolliset. Myös muut luonnontieteelliset tahot ovat varteenotettavia yhteistyökumppaneita. Ursa on toki järjestelyissä mukana ja antamassa neuvoja, mutta päävastuu on paikallisella yhdistyksellä. Tarkemmat ohjeet löydät täältä:

https://www.ursa.fi/wiki/Yhdistykset/TahtipaivatOhje

Tähtipäivien ajankohta ja ohjelmiston tarkka sisältö on kuitenkin hiottavissa omannäköiseksi tapahtumaksi paikkakunnalle.

Tässä kohtaa tiedustelemme mahdollista kiinnostusta Tähtipäivien järjestämisen suhteen. Mikäli olet kiinnostunut, niin voit rohkeasti ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Yhteydenottaminen ei ole vielä sitova ehdotus Tähtipäivien järjestämisestä. Ursa pidättää myös oikeuden olla myöntämättä Tähtipäiviä paikkakunnalle.

Ottakaahan yhteyttä!

Terveisin
Jaakko Visuri
Ursa ry
09 6840 4030
jaakko.visuri@ursa.fi