Altair GP-CAM

Aloittaja CSB, 11.08.2021, 10:22:54

« edellinen - seuraava »

CSB

Windows 10 ei suostu enää toimimaan Altair GPCAM mono, laitehallinta ilmoittaa että
"ohjain ei ole käytettävissä" . Altair Capture ei löydä Altair GPCAM 130 monoa eikä SharpCapture.

Onko jotakin tehtävissä ??

Mare Nectaris

Timo Keski-Petäjä


SW Evostar 120 ED APO*TAL 250K*C8-N*SW 150 Pro*TAL 1 (Mizar)*Celestron Ultima 80*EQ6 Pro Eqmod + TS dual mount*CG-5 GOTO*TV: Nagler Type 4 17 mm, Panoptic 24 mm*Baader Hyperion Clickstop-Zoom 8-24*17 mm UWA-70*TV BIG 2x Barlow*Celestron 2x Barlow Ultima SV Series*TAL 3x Barlow*TS 5 x APO Barlow*TS CCD lunar camera

CSB


Timpe

Kokeile poistaa tuon kameran ajurit USBDeview nimisellä ohjelmalla. Sillä saat näkyville kaikki mahdolliset USB laitteet ja niiden asennustiedot/asennuskerrat Windowsiin ja sen rekisteriin.
Aja USBDeview järjestelmänvalvojan oikeuksilla (valikko löytyy kun klikkaat ohjelman kuvaketta hiiren oikealla ja painat samaan aikaan SHIFT -painiketta). Poistat sitten tuon Altair USB-kameran kaikki ajuriasennukset ja ajuri-liitännäiset tuota kautta. Niitä voi olla koneen rekisterissä useita passiivisena, mikä sotkee Windowsin toiminnot. Kytke tuon jälkeen Altair USB-laite uudelleen tietokoneeseen ja tee tarvittavien ajurien asennus  nyt "puhtaaseen" koneeseen (tarvitset tuota varten kameran ajurit jostakin asennustiedostosta).
Ks. liitekuvaa, jossa näkyy vanha Nokia 8.1 ajuriasennus, jota olen poistamassa koneesta.
- Timo Inkinen

CSB

Lainaus käyttäjältä: Timpe - 12.08.2021, 22:11:42
Kokeile poistaa tuon kameran ajurit USBDeview nimisellä ohjelmalla. Sillä saat näkyville kaikki mahdolliset USB laitteet ja niiden asennustiedot/asennuskerrat

Vauchi, kiitos Tane, siellä löysin ainakin 10 x USB 2 laite, otin pois la laitoi pois ja yhdistin camera ja tule se USB2 laite uudestaan, otin pois, heitin pois Altair ja SharpCapture ja USBDeview heitin muutama tuntematon USB ajurit. Laitoi konelle Altair capture ja sitten camera ja siellä se on. Nyt toimi.  :laugh: :laugh:

Tane

Taisi olla kuitenkin Timpe tuo opastaja, mutta noinhan se on tehtävä. Hyvä että onnistui.
Celestron C14,

CSB

Lainaus käyttäjältä: Tane - 13.08.2021, 10:38:21
Taisi olla kuitenkin Timpe tuo opastaja, mutta noinhan se on tehtävä. Hyvä että onnistui.

:rotfl: totta, jai mieli T ja tuli Tane sitten, kiitos Timpelle