bresser.de

Aloittaja Mikko_L, 03.05.2021, 18:29:15

« edellinen - seuraava »

Mikko_L

Bresserillä on Luntin aurinkoputkien virallinen edustus Euroopassa, joten tilasin sieltä LS50:lle sopivan alumiinilaukun.  Samalla kyselin varalle painevirittimen tiivisterengasta jota niillä kyllä on mutta ei myynnissä - sanoivat lähettävänsä ilmaiseksi.  Ja samoin tuollaiseen reilun satasen tilaukseen ei tullut mitään kuljetusmaksua Saksasta Suomeen.  Hintataso muutoin näkyy olevan Astroshopin/TS:n luokkaa, valikoimaa ei ehkä yhtä paljon, mutta ilmainen toimitus (onkohan siinä joku hintaraja?) voi tehdä ostoksesta edullisemman.  No, katsotaan kuinka kauan kestää tulla perille; kunhan lomareissulle kesäkuun alkuun tulee niin voin ottaa Luntin mukaan 10.6. osittaista auringonpimennystä varten.

edit: maanantaina laitoin tilauksen ja perjantaina tuli laatikko ja tiivisterenkaat UPS:n kuljetuksella. 5/5 tälle.

-Mikko
36/50/76/127/250mm

Mikko_L

Taas valikoitui myyjäksi Bresser, kun tilasin planeettaokulaariksi 6mm Vixen SLV:n.  Hinta sama kuin Astroshopissa, mutta edelleen ilmainen toimitus.  Tai siis hinta olisi sama jos Astroshopissa olisi 6mm versiota edes tarjolla, TS:lla on mutta siellä on lähtöhintakin vitosen enemmän ja toimitus Suomeen 16€.

-Mikko
36/50/76/127/250mm

mistral

Hyvä tietää, luulisi että Bresser myy vain oman merkkistä mutta onkin laaja tarjonta. Itsellä on Vixen LV ja NLV, molemmissa 20 eyerelief, leppoisat katsella.