Apollo 50v -juhlailta Tuorlassa

Aloittaja West468, 11.06.2019, 16:45:08

« edellinen - seuraava »

West468

Lauantaina 20.7.2019 tulee 50 vuotta siitä, kun Apollo 11 laskeutui Kuun pinnalle. Turun Ursa järjestää tuolloin Apollo-teemaisen juhlaillan Tiedekeskus Tuorlassa Kaarinassa.

Iltaan myydään lippuja 50€ kappalehintaan. (Lipunmyynti alkaa heinäkuun alussa.) Illan ohjelmaan kuuluu planetaarioesitys, tarjoilua (mm. Apollo-teemaiset kakkukahvit), luentoja Apollon historiasta, ym. sekä illan päätteeksi tursalaisten Nasan videoista editoima n. 45 minuutin filmi, joka ajastetaan niin, että elokuvan laskeutumiskohtaus tapahtuu juuri 50 vuotta alkuperäisen laskeutumisen jälkeen Suomen aikaa klo 22.18.

Tilaisuus pidetään klo 19-23. Myyntiin tulee ainoastaan 38 lippua, koska sen verran mahtuu planetaarioon. Tarkoitus on hypettää Apollo 11:n 50-vuotispäivää hyvässä seurassa ja hauskan ja elämyksellisen ohjelman avulla! Jos tämä kiinnostaa, kannattaa laittaa päivä ylös. Lipunmyynnistä tulee lisäinfoa tälle alueelle lähempänä kesäkuun loppua. Tervetuloa!


West468

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa ensi maanantaina, 1.7. Ilmoitamme täällä linkin verkkokauppaan heti, kun saamme sen maanantaina toimintaan. Jos mukaantulo kiinnostaa, kannattaa olla varuillaan, sillä mukaan mahtuu vain sen verran väkeä, kuin planetaarioon mahtuu istumaan, eli 38kpl.

West468

Lipunmyynti tapahtumaan on nyt alkanut, lippuja voi ostaa osoitteesta
https://turunursary.selz.com/item/apollo-50

Mahdolliset ruoka-aineallergiat ja ruokavaliot tulee ilmoittaa ennen 14.7. osoitteeseen tahtipaivat2019@gmail.com

West468

Tapahtumaan on vielä muutamia lippuja jäljellä! (Linkki lipunmyyntiin aiemmissa postauksissa.)

Koska lipunmyynti on sujunut mukavasti, saatoimme tehdä kaikenlaista sälää tulijoille (inspiraatioksi hypetykselle): vihkonen, jossa on kooste miehitetyistä avaruuslennoista sekä tarroja. Allekirjoittanut esittelee myös tekemäänsä pahvikuvaa, joka (toivottavasti) hauskuuttaa tulevalla kaudella myös tähtinäytöksissä kävijöitä. Apollo 100v odotellessa...
West468

Juhlailta meni upeasti, ihmiset olivat iloisia ja kiinnostuneita. :smiley: Alla vielä linkki 45 minuutin videoon, jonka editoimme tilaisuutta varten, ja jonka katsoimme planetaariossa. (Video on tyyliä "astronauttien kotivideot".)

Apollo 50 Youtubessa