Tähtipäivät 2018 kotipaikkakunnallasi?

Aloittaja JaakkoV, 20.04.2017, 10:29:14

« edellinen - seuraava »

JaakkoV

Hei, te kaikki kanssaharrastajat tähtihörhöt!

Tähtipäivät etsii tapahtumapaikkaa ja -järjestävää tahoa vuodelle 2018! Nyt sinulla ja kanssaharrastajilla on mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesta tapahtuman järjestämisestä kotikunnallasi. Tähtipäivät on yhteistyössä järjestettävä tapahtuma, joka siis kiertää paikkakunnalta toiselle. Tapahtumassa on yleensä esitelmiä tutkijoilta, harrastuksen esittelyä, planetaarionäytöksiä ja kaikkea aiheeseen liittyvää. Täältä löytyy tietoa Tähtipäivistä kautta aikojen:
https://www.ursa.fi/harrastus/harrastustapahtumat/tahtipaivat.html

Tähtipäivien järjestely ei ole ihan pikkujuttu, mutta ei se vaikeaakaan ole. Tässä pari täsmennystä yleisiin harhakäsityksiin:
1) Mikään paikkakunta ei ole liian pieni tapahtumalle. Pienillä paikkakunnilla tapahtuman impakti on väkilukuun suhteutettuna paljon suurempi kuin isoilla paikkakunnilla.
2) Tapahtuman paikallisen järjestäjän ei tarvitse olla nimenomaan tähtiyhdistys tai yhdistys ylipäätänsä. Sekalainen toimikunta voi myös tähän ryhtyä.
3) Ei tarvitse olla projektipäällikkö entuudestaan tämän järjestämiseksi. Ursa on järjestelyissä mukana ja konsultoi pitkällä kokemuksellaan. Kokematonkin voi tämän järjestää!
4) Suuresta budjetista tässä ei ole kyse. Paikalliselle taholle ei koidu yleensäkään tästä tappiota. Ursa tukee rahallisesti tapahtuman järjestämistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen ja kartoitetaan yhdessä tarkemmin minkälaiset mahdollisuudet tapahtumanjärjestämiselle paikkakunnallasi on. Ottamalla yhteyttä et siis vielä sitoudu mihinkään, eli oleppa rohkeasti yhteydessä!

Kevätterveisin
Jaakko Visuri
Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry
jaakko.visuri(tähän-at_merkki)ursa.fi
09 6840 400 (Ursan yleinen nro.)