Teleskooppi.fi

Aloittaja Käenpesä, 04.02.2015, 20:15:45

« edellinen - seuraava »

Käenpesä

Moi.

Osui silmiin tuollainen uusi kaukoputkikauppa.
Löytyykö vielä keltään kokemuksia kyseisestä firmasta ?
Kaikki maksutavat näyttäisivät ainakin käyvän, myös PayPal.

-VP
Veli-Pekka Käkönen, Valkeakoski
Celestron CPC 1100 XLT, SkyWatcher 200/1000 HEQ5, TS Quadruplet 80/520 f6.5, ZWO ASI662MC, ZWO ASI294MC Pro.
http://kaenpesa.blogspot.fi/

kvahlman

Kokemusta ei ole mutta näyttää olevan suomi-asustaan huolimatta Latvialainen pulju. Kielivalikoima sivustolla on aika kirjavaa, osa suomea, osa englantia ja ainakin jotkut speksit latviaksi. Katselin huvikseni Skywatcherin peiliputkien hintoja läpi ja vaikutti olevan lähes järjestään 50-100€ halvemmat hinnat kuin esim. Teleskop-Expressillä.

Ainahan tuo kilpailijoita selvästi halvempi hintataso herättää paitsi kiinnostusta niin pienen varoituskellon takaraivossa. Mutta hyvä löytö, jos ei muuta niin ainakin tuolla voinee tinkaista Teleskop-Expressiltä vastaavasta tuotteesta soviteltua hintaa  :evil:

Käenpesä

Tuo kieliasu ensimmäiseksi osui myös omaankin silmääni ja se jos mikä hieman pistää miettimään :undecided:
Voisihan sieltä jossain vaiheessa jonkun halpis okulaarin tilata ihan vain noin testimielessä. Eipä siinä ainakaan tulisi kovasti takkiin :shocked:
Veli-Pekka Käkönen, Valkeakoski
Celestron CPC 1100 XLT, SkyWatcher 200/1000 HEQ5, TS Quadruplet 80/520 f6.5, ZWO ASI662MC, ZWO ASI294MC Pro.
http://kaenpesa.blogspot.fi/

Prikka

Mikään uusi puhallus tuo ei ainakaan vaikuttaisi olevan, koska yritys on rekisteröity Latvian yritysrekisteriin jo 2008. Firmasta ei ainakaan lyhyellä googlauksella löytynyt mitään mainintoja foorumeilta tms., voi toki johtua kielestä ja siitä että ei ole toiminut Latvian ulkopuolella pitkään.

VeskuP

Noi kaukoputket on kyl ihan halpoja, okulaarit ei niinkään ja valikoimassa näyttäisi olevan ainoastaan SkyWatchersin okuja...
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro

kurppa

Ensimmäisen kerran hoksasin minäkin tämän kyseisen Puljun olemassaolon.
ja huomasin samalla että taitaa enemmän palvella Visuaalitarkkailijoita.
ku ei noita kuvaustarvikkeita oikein tahdonnut löytää.
CPC 925
Diagonal 1 prisma
40mm Pl
Omni 15/12/9mm
X-Cel 21mm/18mm/8mm
Drago 12.5mm
Astro 2.5x Barlow
Baader ND0,9/UHC-S/O-III Suotimet
-------------------------------------------------------
CCD kamera harkinnassa eri vaihtoehtoja voi ehdotella iha vapaasti =)

veijokeijoisin

#6
Tilasin ensimmäisen putkeni (s-w 150psd ota) + muuta sälää 1.2 ja kyselivät heti onko 13.2 ok toimituspäivä. Putki oli vielä pre order, eli nopee toimitus jos nyt vaan tulee ajallaan. Ovat sittemmin nostaneet joidenkin tuotteiden hintoja.
16.2 tuli putki ja muut sälät onnistuneesti upsin rahtiennakolla.

nutte

Tilasin mikroskoopin n. viikko sitten. Tänään tuli perille, mutta tilaamani tuotteen sijasta sainkin halvemman lapsille tarkoitetun mikroskoopin. Katsotaan nyt miten toimivat palautuksen kanssa.

Tane

 Tilasin näiltä Eq6 jalustan keväällä ja oli nopeaa, asiallista toimintaa. Ensinnäkin satasen halvempi kuin muualla, tilauksen tehtyäni kysyin sähköpostilla koska toimitus on ja alle kymmenessä minuutissa(arki-iltapäivä) kertoivat päivämäärän.  Reilun viikon päästä UPS toi kuten oli sovittu. Rahti maksoi kaksikymppiä(kaksi 20 kilon pakettia).
Viikonloppuna lauantaina tuli pikkukysymys käsikapulasta, siihen vastasivat puolen tunnin sisään ja ongelma ratkesi. Huonoihinkin myyjiin joskus sotkeutuneena on ilo laittaa merkille että saa tuota luotettavaa ja kunnon palvelua nykyaikana kun sen oikean vaan sattuu löytämään...Olenhan minäkin oppinut epäileväksi tuomaaksi mutta en aivan pilasäikyksi sentään. Toki Teleskooppi.Fi:n valikoimassa ovat enää kai edullisia jalustat. Newtonit ainakin näkyi maksavan suolaisesti.
Celestron C14,

Tane

#9
 Asiallista toimintaa vaan ei hinnoista voi samaa sanoa enää jalustojenkaan osalta. Tuli sentään Suomeen järkättyä ainakin yksi Neq-6 Syntrek vielä "hyvän sään aikaan". Teleskooppi.fi:n hinta oli kesäkuussa 1020 euroa. Nyt heinäkuulla jo 1523,39. Teleskopservice nosti, mutta kohtuullisemmin. Vain reilun satasen(goto mallia parisataa). Hollantilainen Robtics myy sentään vielä Heq-5 gotoa alle tonnin(990 euroa) ja Eq-8 on "vain" kolme tuhatta kun TS:lläkin viisisataa enemmän.

Lisäys: Pari päivää tuon jälkeen myös Robtics nosti jalustojen hinnat yleiselle tasolle...
Celestron C14,

wm-x

Oletko tuolta robticsilta tilannut jotain? Toimiiko hyvin?

Tane

 Tilasin joku kolme vuotta sitten 5mm planeettaokulaarin. Reilussa viikossa tuli. TNT kuljetus toimitti. Suosittelen kyllä tiedustelemaan ennen tilausta että mikä olisi toimitusaika. Ja pyytää että paketinosoitteeseen tulee myös puhelinnumero.
Celestron C14,