Kirjoittaja Aihe: Cygnus tällä viikolla - Final Call  (Luettu 5259 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Horus

  • Avaruusinsinööri / Opiskelija
  • Ryhmäaktiivit
  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 441
  • Avaruusinsinööri
    • Harri Haukka - Blogging From the Outer Space
Cygnus tällä viikolla - Final Call
« : 23-07-2007, 19:46:05 »
Eli Artjärven Cygnus alkaa torstaina ja vaikka näin itse sanonkin, on ohjelma saatu rakennettua mielenkiintoiseksi ja monipuoliseksi. Tänä vuonna on peräti kolme kilpailua joissa kaikissa on palkintoja jaossa. Yksi näistä on tietokilpailu johon toivonkin runsasta osanottoa. Kilpailu on joukkuekilpailu (2-3 henkilöä joukkue), joten laittakaapa nyt jo pystyyn omia joukkueita ja osallistukaa kilpailuun. Myös valokuvauskilpailu ja luontopolku tarjoavat varmasti haasteita kaikille.

Kilpailujen lisäksi ohjelmassa on jopa pokkeuksellisen monipuolista pajatoimintaa. Havaintovälinejaoston pajalla pääsee katselemaan ja kokeilemaan mitä ihmeellisimpien vempaimien rakentelua. Tänä vuonna on lisäksi Polluxin porukoiden järjestämä vesirakettipaja jonka tavoitteena on, että mahdollisimman monta "lift-offia" saataisiin aikaiseksi veden voimalla. Tämä paja kiinnostaa varmasti kaikkia lapsenmielisiä (siis meitä kaikkia  ;)) Cygnukselle tulijoita. Niin ja jotta puuhastelu ei pajojen osalta lopu, niin halukkaat voivat tulla mukaan kasailemaan ja testailemaan Ursan "matkaplanetaariota".

Eli kyllä Cygnuksella on tänäkin vuonna luvassa paljon kaikkea hauskaa.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta http://www.ursa.fi/c2007/ohjelma.php ja tällä hetkellä suuria muutoksia ei ole luvassa. Tervetuloa Artjärvelle!
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka