Teknofokus - mikä tilanne?

Aloittaja mikadosan, 17.11.2014, 11:10:04

« edellinen - seuraava »

mikadosan

Morjestus,

Mikähän tuon Teknofokus -firman tilanne on? Lähetin heille jo tovi sitten spostia, mutta mitään vastausta ei kuulu. Tietävätkö harrastajat, onko firma vielä voimissaan?

-Mika

naavis

Kyllähän sen luulisi olevan, näin Teknofokuksen Hannu Määttästä vastikään Ursan syyskokouksessa viime viikolla. Ehkä maili on vain jäänyt huomaamatta? Hannu on itsekin tällä foorumilla nimimerkillä hm.

mikadosan

Nå jå, eipä tietysti olisi ensimmäinen kerta kun jokin yksittäinen sposti jää huomiotta... :)

Pitää lähestyä uudemman kerran. Ajatuksena siis lähinnä selvittää suomesta saatavien kaukoputken pääpeilien saatavuutta...

-Mika

hm

Mielestäni olen vielä olemassa. Mitään sähköpostia, jossa olisi peilejä kyselty, en muista muutamaan kuukauteen saaneeni. Joten laitapa viestiä uudestaan.

Hannu Määttänen / Teknofokus

kurja

Lainaus käyttäjältä: hm - 17.11.2014, 14:26:30
Mielestäni olen vielä olemassa.
onko erehtymisen mahdollisuus kuitenkin olemassa?  :wink:

Meade-mad

Oma kokemukseni Teknofokuksesta pelkästään positiivinen.

Se on luotettava, tarkka ja nopea niin tavaran kuin tiedonkin toimittaja. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja firmasta saa apua myös sellaisissa tilanteissa, kun valmiita ratkaisuja ei ole, vaan joudutaan miettimään kuinka asiat saadaan hoidetuiksi.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

Timpe

Juuri näin eli luultavimmin kyse on verkko-operaattorien yli-innokkaista roskapostisuodatuksista, jolloin asiallisia viestejäkin blokataan jo matkalla.
- Timo Inkinen

kimmopaasiala

Kannattaa myös tarkistaa että on kirjoittanut Teknofokuksen domainin oikein sähköpostiosoitteessa. Riippuen miten omalla ISP:llä (tai mitä nyt sattuu käyttämään s-postin lähetykseen) on sähköpostipalvelin konfiguroitu voi virheilmoitus tulla melkoisella viivellä, jopa vasta monen päivän päästä. Oikea osoitehan on hannu.m(ät)teknofokus.fi.
Helios Quantum 4 15x70 kiikarit, Canon 1100D kamera.

hm

Menneen viikon aikana on minulta kysytty viidesti Teknofokuksen olemassaolosta. Viidesti olen vastannut myöntävästi, ja arvelen olleeni oikeassa.
Teknofokus on toiminut vuodesta 1990 Baader Planetariumin Suomen edustajana, lisäksi pystyn kilpailukykyisesti tarjoamaan mm. Takahashin ja Teleskop-Expressin valikoimaa.

Voin myös toimittaa tarvikkeita kaukoputkipeilin hiojille, joita on maassamme tällä hetkellä kaksi. Peilien aluminoinnista luovuin vuosia sitten, mutta moista palvelua voi kysyä osoitteesta:  https://www.oplatek.com

Valikoimaani kuuluvat myös moninaiset valokuvaukseen liittyvät suodattimet ja sovitteet sekä lähi-, makro- ja mikrokuvauksen tarvikkeet.

Irtonaista linssiä kaipaavalle arvelen linssivalikoimani olevan pohjoismaiden laajin.

Varastoni rajoituu lähinnä muutamiin Baaderin suodattimiin, okulaareihin ja erilaisiin kamera-adapereihin. Pikaisesti toimimalla on saavana monenlaista tarviketta vielä jouluksi, vaikka maailman hulinat ovat hankaloittaneet tavaran kulkua.

Koska myyntini on pääosin asiakaskohtaisesti räätälöityä tavaraa, ei minulla ole verkkokauppaa. Kontaktia voi ottaa ja kysymyksiä lähettää sähköpostitse. Myös äänipuhelimella minuun saa yhteyden, vaikka nykyhenkilöllelle se on kovin vieras asia.

Hannu Määttänen - www.teknofokus.fi - hannu.m@teknofokus.fi