Kirjoittaja Aihe: Hidden Treasures / James O'Meara  (Luettu 16297 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Timpe

  • Multiversumi
  • ******
  • Viestejä: 7086
    • Valoa ja varjoja
Vs: Hidden Treasures / James O'Meara
« Vastaus #15 : 03-04-2020, 16:11:20 »
Mitäs sitä ihmettelee, laita paypallille viesti, ettei oo kirjaa tullut. Ne ottaa sen peräänhuutelijan roolin

Jep, se onkin suunnitelmissa viimeisenä optiona.

https://www.shopatsky.com/help
Tuo kertoo ulkomaan toimituksista Delivery within 4-6 weeks -juoksuajan, joten tammikuun lopun tilauksella 1,5 kk vie jonnekin maaliskuun alkuun, jolloin tuo olisi pitänyt kolahtaa postilaatikkoon. Tuon takia on kohtalainen mahdollisuus, että tuo on uinut/lentänyt Atlantin ylitse juuri ajoissa ennen koronaa, jolloin se olisi voinut jäädä täällä EU:ssa tullin jonoon syystä tai toisesta. Lähetin siis tullin henkilökirjautumisen kautta tiedustelun US paketin mahdollisesta jumituksesta tullin muiden hukattujen lähetysten sekaan (olettaisin että tuolla on jokin säilytystila sellaisille paketeille, jotka vaativat erillisselvitystä syystä tai toisesta). Lähettämäni tullitiedustelun käsittelyaika on 4-5 päivää, joten vasta sen jälkeen lähtee tuo PayPal viesti.

Jos haluaa kiltisti ajatella, niin USA:n koronatilanne on nyt sulkenut S&T:n toiminnot ja sähköpostit ovat tuon takia vastaamattomina, mutta tuon ei pitäisi vaikuttaa tammikuussa tilattuun kirjaan, minkä olisi pitänyt tulla EU-alueelle ennen tuota koronan yleistymistä. Tässä mielessä tarkistan oman pään mahdollisuudet ennen kuin laitan PayPalin vihikoirat liikkeelle kauppasumman palauttamiseksi (ja tuohon on deadline-aikaa kesäkuulle 2020 saakka).
- Timo Inkinen

Poissa Timpe

  • Multiversumi
  • ******
  • Viestejä: 7086
    • Valoa ja varjoja
Vs: Hidden Treasures / James O'Meara
« Vastaus #16 : 24-05-2020, 20:24:25 »
Viedään päätökseen tämäkin asia (PayPal hyvitti maksamani kauppasumman takaisin ja jäin ilman tuota Sissy Haasin Double Stars For Small Telescopes -kirjaa).
Tapaushistoria kuvaliitteenä...
- Timo Inkinen