Tutustumismatka Moskovan avaruusteollisuuteen ja museoihin

Aloittaja Aridif, 09.04.2007, 13:15:54

« edellinen - seuraava »

Aridif


     Tampereen teekkarien Castor-kerho järjestää touko-kesäkuun vaihteessa tutustumismatkan Moskovaan. Opiskelijoiden lisäksi myös muut avaruusharrastajat ovat tervetulleita.

     Kohteina tulevat olemaan Moskovassa sijaitsevat avaruustekniikan ja ilmailun organisaatiot ja museot, mm. ISS:n komentokeskus ja Energia-yhtiön museo. Yöpyminen järjestetään Voskhod-hotellissa, jossa ollaan oltu aikaisemminkin, siis hotelli noin 25 minuutin metromatkan päässä keskustasta.

     Infoa suunnitellusta matkasta löytyy täältä:
     http://www.ursa.fi/~msuomine/moskova2007/

     Matka järjestetään, jos saamme huhtikuun loppuun mennessä vähintään 20 ilmoittautumista.
Mikko Suominen

Kaikkihan me kuljemme loassa, mutta toiset meistä katsovat tähtiin! - Oscar Wilde

Aridif


    Sivuja päivitetty paremmin luettavaan asuun. Vastaan mielelläni kysymyksiin matkaa koskien joko mailitse tai tällä foorumilla.

Mikko Suominen

Kaikkihan me kuljemme loassa, mutta toiset meistä katsovat tähtiin! - Oscar Wilde

Seppo Linnaluoto

Hei!

Ursa teki 1979 matkan Moskovaan. Kävimme tietenkin VDNH:n Kosmos-hallissa, Moskovan planetaariossa ja Moskovan yliopistossa ja tutustuimme siellä mm. aurinkokaukoputkeen. Kansantalouden saavutusten näyttelyn eli VDNH:n Kosmos-halli on kyllä pakollinen kohde sillä siellä on näytteillä kaikki Neuvostoliiton/Venäjän avaruussaavutusten mallikappaleet. Lähtisin mielellään mukaan matkalle, mutta ei taida olla rahaa? Kävin 1980-luvulla joka vuosi Moskovassa, mutta uuden Venäjän aikana en ole siellä käynyt.

Mukana matkalla oli mm. Matti Suhonen, Ursan kirjastonhoitaja.

Seppo.Linnaluoto@ursa.fi