STF Mirage 7"

Aloittaja AP, 29.08.2008, 20:53:26

« edellinen - seuraava »

AP

No terve kaikille !

Onkohan kellään mitään tietoa otsikonmukaisesta putkesta.. Cloudynights foorumit on luettu läpi ja jotain muutakin dataa on netistä löytynyt. Lupaavat perusversioon lamda/6  ... Eiköhän tällä planeettakuvaukseen jotain saumaa olisi..

T:AP
Antti Paaso

erska

Vanha unohtunut ketju, mutta nostetaanpa taas kaikkien näkyville.

Kun sattui silmään myynnissä käytettynä kyseinen putki niin mielenkiinnosta kysymys onko kellään mitään kokemusta tai tietoa tästä merkistä? Itselle ihan uusi valmistaja! Myyjällä näyttää olevan putki testattuna eikä hintakaan huono. Ei sillä että olisin etsimässä uutta putkea saatiko ostamassa... muuten olisin sen Veskun Santelin ostanut

http://www.astronomy.ru/forum/index.php/topic,147723.0.html

Putkelle tehty arviointi herralta, jolla vaikuttaa olevan melko korkea arvostus Venäjän harrastaja-astronomien keskuudessa. Ainakin hänelle on vaikuttanut päätyvän jokainen venäläinen putkimalli testattavaksi. Innokkaat saavat tuon google-kääntäjällä ymmärrettäväksi, en niin hyvin tuota itsekään jummarra saatiko jaksa kääntää. Linkit myös Cloudynightsilla olevaan arviointiin.

http://astro-talks.ru/forum/viewtopic.php?f=7&t=1040

http://www.cloudynights.com/page/articles/cat/user-reviews/telescopes/maksutov-cassegrains-mcts/stf-mirage-7-maksutov-cassegrain-r872

Lisäksi näillä näyttää olevan Englannissa jälleenmyyjä, joten liekö vieläpä tuotantoa firmalla? Tai onko kellään ylipäänsä kokemusta widescreen centerista?

https://www.widescreen-centre.co.uk/astronomy-telescopes/stf-telescopes
"Parempi on riittävän hyvän pahin vihollinen!"

LOMO Astele 133.5
Bresser/LZOS MC Rubinar 10/1000
Messier MON 2