Foorumi ja erikoisaiheet > Palautekeskustelu

HuuHaa tekstien kirjoittelu

(1/3) > >>

Meade-mad:
Nyt kun tähtitaivas ei näy, kannattaa keskittyä vaikka kalustohuoltoon, lukemiseen, nettisamoiluun, ulkoiluun tai perheen kanssa keskusteluun tai johonkin muuhun kuin huuhaa juttujen kiihdyttämiseen astronomisiin korkeuksiin.

Jos et ole varma onko tekstisi ymmärrettävissä Huu Haa juttujen levitykseksi, jätä kirjoittamatta. Moderaattorit poistavat tekstit ja kirjoituskielto voi olla seurauksena jopa ilman varoitusta.

Moderaattorin ominaisuudessa,
jk

saturnboy:
Tällä foorumilla on sääntönsä huuhaasta kirjoittamisesta, voisivat tietysti olla laveammatkin, mutta koska on riski ettei keskustelun kulkua voida taata foorumin hengen mukaisena, asialinjaisena ja objektiivisena niin parempi näin. 

paukar:
Voisitteko määritellä mitä on  "Huu Haa" ?  nimimerkillä "kirjoitinko turhaan" kysyy  :smiley:

Jorma Koski:
Keskustelufoorumin säännöt http://foorumi.avaruus.fi/index.php?topic=22.0 ovat tässä suhteessa sangen selvät.

Ne on luettu jo yli 3500 kertaa.

Riqis:

--- Lainaus käyttäjältä: paukar - 14-01-2011, 07:59:32 ---Voisitteko määritellä mitä on  "Huu Haa" ?  nimimerkillä "kirjoitinko turhaan" kysyy  :smiley:

--- Lainaus päättyy ---

Hauskasti ilmaistu.

Tällä tarkoitetaan noita helppoja tapauksia, kuten astrologia, homeopatia, "ufot kaappasivat minut alukseensa ja tekivät kokeita" (tämä lajityyppi muuten esiintyi tällä viikolla tällä foorumilla => mikä luultavasti johti moderaattori Meade-Madin kommenttiin yllä), "kukaan ei käynyt Kuussa" (jne).

Jos mennään filosofiselle tasolle, asia on vaikea ja helpompiakin tapoja ylläpitää foorumia varmasti olisi. Toisaalta jäsenet itse ovat halunneet pitää keskustelun luonnontieteellisenä. Sääntö on perua foorumin alkuajoilta.

Toinen vaihtoehto on, että osa keskustelun RSS-feedistä on nk. vaihtoehtomessuilla - ostetaan parantavia kiviä, Feng shui -konsultaatiota ja vastauksia suhde- ja firman taloushuoliin tähdistä (jne). Näiden astraalisten kuvioiden itseilmaisulle on kuitenkin internetissä hulppea tarjonta, ja jokaisella kielellä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta