Foorumi ja erikoisaiheet > Palautekeskustelu

Hinnat Tähtibasaarin myynti-ilmoituksiin

(1/2) > >>

Kaizu:
Toivoisin että myynti-ilmoituksissa olisi mainittu myytävän tavaran hinta. Tavallisessa kaupassa hinnat ovat yleensä esillä, samoin kuin mainoksissa.
Itse skippaan automaattisesti kaikki sellaiset ilmoitukset joissa myyjä ei tiedä paljonka tavarastaan haluaa, täällä ja muussakin kaupankäynnissä.
Huutokauppa on tapaus erikseen, siinähän lähtökohtana on hinnan maksimointi (usein hölmöimmän kustannuksella). Minusta Tähtibasaari ei ole huutokauppapaikka.

Kaizu

tähti_ville:

--- Lainaus käyttäjältä: Kaizu - 20-09-2010, 21:54:01 ---Toivoisin että myynti-ilmoituksissa olisi mainittu myytävän tavaran hinta. Tavallisessa kaupassa hinnat ovat yleensä esillä, samoin kuin mainoksissa.
Kaizu

--- Lainaus päättyy ---

Olen samaa mieltä kanssasi.

terveisin Antti

lazy_ferret:
kuin myös samaa mieltä !
skippaan automaattisesti kaikki ilmoitukset, missä myyjä yrittää nyhtää ylimääräistä tarjouksen perusteella.
sen verran pitää olla munaa että laittaa hinnan tuotteelle.  tekee kauppaajasta heti jämptimmän ja reilumman vaikutelman.
tarjousten perusteella ilmoituksen ymmärrän, jos on esim. harvinaisesta tuotteesta kyse.
 

Lauri Kangas:
Osittain samaa mieltä täälläkin, tosin mielestäni säännön ei pitäisi olla ihan ehdoton. Poikkeus koskisi lähinnä jotain tosi kalliita (200/1.8) tai halpoja (laatikko okulaaritulppia) tuotteita.

Eniten itseäni sapettaa (ei-julkiset) hintavaraukset nettihuutokaupoissa. Jos tietää hinnan jonka alle ei aio myydä, miksei voi laittaa sitä lähtöhinnaksi?

Timpe:
Hinnat esiin reilusti, niin tosiostaja pääsee tarpeen mukaan esittämään myyjälle eriävän mielipiteensä hinnoittelusta.  :wink:
Hintareferenssejä voinee katsoa esim. TS:n webbisivuilta, koska tuo liike taitaa olla riittävällä myyntivolyymillään (ja kohtuullisilla postikuluillaan) sopivin vertailukohta erilaisille vakioroippeille. Harvinaisemmat myyntikohteet käsitellään sitten tapauskohtaisesti lähemmissä hintaneuvotteluissa myyjän kanssa, jos näitä helmiä tulee esiin (ja mitä sitä turhaan tinkaamaan liikaa, jos hinta on jo valmiiksi kohdallaan oleva käytetyn hinta).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta