Foorumi ja erikoisaiheet > Palautekeskustelu

Foorumin taso

(1/5) > >>

TuRe:
Foorumin keskustelutaso on alkanut viime aikoina rapistua. Jotkut ottavat asiakseen kirjoitella "siansaksaa", joka on vaikeaselkoista. Isot ja pienet kirjaimet ovat missä sattuu ja teksti muutenkin epäselvää. Aiheita pistetään ajattelematta oikeampaa paikkaa, sillä nytkin on useita "Siirretty"- oikaisuja.
Jos nuo kirjoittajat tekevät tuota tahallaan, niin tulee mieleen, että heille voisi löytyä joku sopivampi keskustelufoorumi.

Timi:
Niin mutta jos ajatellaan että on ihmisiä joilla on vaikkapa lukihäiriö ja kova halu harrastaa ja ilmaista mielipiteitä niin toisaalta täytyyhän sekin puoli ymmärtää eikä pitäisi alkaa sorsia liiaksi.
Kaikillahan meillä (ainakin useimmilla) on puutteita/huonoja ominaisuuksia eri käyttötarkoituksissa kuten kaukoputkissakin.  :azn:

Kaizu:
En vielä pidä ongelmaa vakavana. Toistaiseksi foorumilla näyttää olevan kaksi kuvaukseen sopivaa kirjoittajaa. Heidän viestinsä voi sivuttaa huomiotta.  Jos kaikki tekevät sen, he todennäköisesti kyllästyvät ja joko lähtevät pois tai sitten korjaavat tapansa saadakseen äänensä kuuluviin.
Mielestäni tällaiselle keskustelufoorumille osallistumisen edellytyksenä on luku- ja kirjoitustaito.

Kaizu

Lauri Kangas:
Nyt taas alkoi näyttää siltä että foorumilla pitäisi varmaan olla alkolukko. Onneksi Jarska toimi nopeasti.

paukar:
Foorumilla ei näköjään voi ilmaista vapaita mielipiteitä tai asioita, vaan sensuuri iskee. Minkä takia osiossa "yleinen keskustelu" ei voi vapaasti puhua asioista?  "vapaata ihmettelyä"   aihe pitäisi muutta aiheeksi "rajoitettua ihmettelyä". Vaikka säännöissä olisikin joku älytön kielto U.F.O.:ista ja muista hörhöistä. Sääntöjähän voi myös muuttaa ja lieventää. Eihän kenenkään ole pakko lukea foorumilla tekstejä, jos aihe tuntuu pahalta. Tämä vai ihan foorumin tason nostamiseksi. Tasoon kun vaikutta myös kuinka vapaata keskustelu voi olla. Kuten joskus kirjoitin niin sääntöjähän pitää olla, muta ei tyhmiä sääntöjä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta