Kirjoittaja Aihe: Samsung NX10 in-depth review  (Luettu 2009 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Meade-mad

  • Rinnakkaisuniversumi
  • *****
  • Viestejä: 1744
    • Lapikkaan kennel, Paimensukuisia Suomenlapinkoiria. Pro Cane Lapponico!
Samsung NX10 in-depth review
« : 07-04-2010, 23:39:06 »
"Samsung announced its NX mirrorless interchangeable lens camera system, the first to feature an APS-C sized sensor as used in the most popular DSLRs. It packs a 14.7MP sensor and 'VGA resolution' LED screen into a small, DSLR-like."

http://www.dpreview.com/reviews/samsungnx10/

Testitulokset eivät ole aivan toivottomia. Kohina vaan tuppaa olemaan tämänkin värkin ongelma heikossa valossa kuvattaessa suurilla herkkyyksillä.

Koskahan Canon ja Nikon esittelevät omat peilittömät kameransa? Niillä alkaa olla jo hiukan kiire. Nyt markkinoilla on jo kolme varteenotettavaa valmistajaa. Canon EOS 550 olisi aika hyvä lähtökohta vastaavalle laitteelle kuin Samsung NX tai Panasonic DMC-2.

Tuollainen pieni peilitön kone voisi olla myös tähtikuvauksessa näpsä. Ei tarvita erillistä PC-tietsikaa kuvaukseen. Sen kaveriksi vielä itseriittoinen autoguideri niin turhien johtojen määrä pienenee oleellisesti.

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas