Foorumi ja erikoisaiheet > Palautekeskustelu

Foorumi noudattaa jatkossa normaaliaikaa ympäri vuoden

(1/3) > >>

Pete:
Moro, kello käy foorumissa vielä talviaikaa  :laugh:

Pete

MarkoM:
Näemmä Planeetalla eivät päivitä servereittensä kelloja... No, kesäaika on muutenkin turha keksintö.

GaryP:
Mitähän jos aloitettaisiin Facebook-ryhmä jossa vaaditaan tuon hölmöilyn lopettamista, jäädytetään kello siihen aikaan joka toimii arkielämässä parhaiten ympäri vuooden?

Onko euroopassa maita jotka eivät ole siinä mukana? Ketä se tulisi eniten haittaamaan, jos kellonsiirto poistettaisiin? Näitä hyötyjiä ja kärsijöitä saattaa olla (ja varmasti on) muitakin, mutta hyvin perustelemalla kaikki näkökulmat, saattaisi nyt aloitettu yhteishuuto tuottaa tulosta jo kymmenessä vuodessa!!!
 :wink:

Eniten rassaa ajatus että siellä saattaa olla vastapuolella sellaisia jotka suoranaisesti käyttävät hyväkseen kesäajan siirron aiheuttamaa tilannetta, mm. ohjelmoijia täytyy olla kasapäin. Hekin voisivat käyttää panoksensa paremmin.

Kari

Kaizu:
Japanissa ja Kiinassa eivät ole mukana moisessa, lienevät aiemmin hoksanneet sen hölmöilyksi. Voihan se olla että kun kaiken taloudellisen toiminnan painopiste on kaukoidässä, täällä huomataan että ainoa jota kesäaika kiusaa olemme me itse ja sitä myötä lopettaisimme sen. Virkakoneistojen jähmeyden vuoksi toteutuminen saattaa ottaa satoja vuosia aikaa.

Kaizu

Jorma Koski:
Suurin osa maailmaa ei siirrä kellojaan, vain joku hölmö EU ja Amerikka ja siellä vielä aloittavat pari viikkoa ennen ja lopettavat pari viikkoa meidän jälkeen; paitti Havajilla, Arizonassa ja parissa pikkukylässä kuten Saskatchewan. Yleensä käytäntö on sangen kirjavaa.

http://www.timeanddate.com/time/dst2010.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta