Foorumi ja erikoisaiheet > Palautekeskustelu

"Foreign Addresses Not Allowed!" ilmoitus

(1/6) > >>

Anssi.Ikonen:
Mikähän mahtaa olla perusteluna sille, ettei ulkomaisesta IP-osoitteesta voi kirjautua foorumille?

Luulisi kirjautumispakon jo poistavan spammia, miksi pitää vielä IP-blokki laittaa?

Kyselen lähinnä siksi, että käytän tuntematonta WLAN-hotspottia käyttäessäni VPN-palvelua, joka ikävä kyllä reitittää liikenteen ulkomaiden kautta, jolloin näytän olevan esimerkiksi USA:ssa.
Tällöin ei kirjautuminen onnistu. Luonnollisestikaan myös matkoilta viestien kirjoittelu ei onnistu.

Kaizu:
Toistaiseksi olen onnistunut kirjautumaan ulkomailta, EU-alueelta ja Japanista. Joskus pari vuotta sitten ei kirjautuminen Japanista onnistunut mutta ilmeisesti Japani sittemmin poistettiin IP-blokista.

Kaizu

Ari Haavisto:
Viime viikon olin työreissulla Intiassa parissa paikkaa ja sieltä sekalaisilla hotelli-WLANeilla kyllä hienosti pääsi kirjautumaan.
Kerran jopa ilman omaa konetta, hotellihuoneen koneella, ja oli paikallisen ketjun hotelli.

Varmuuden vuoksi matkalaukussa aina kulkee 15x70 kiikarit mukana, mutta oli meinaan semmoiset saastepilvet koko ajan ettei tarvinnut mitään Jupiteria kummempaa katsella.
Siispä veri veti foorumille.

Lauri Kangas:
Itsekin sain kiinasta yrittäessä ilmoituksen "Lauri Kangas, sinulta on estetty keskustelualueen käyttö!". Tein sitten SSH-tunnelin suomen kautta ja hyvin pelasi. Mutta erikoista on se, että matkalla mukana olleen läppärin Chrome-selaimella ei vieläkään pääse foorumille, vaan käyttäessäni läppäriä joudun aina käyttämään Firefoxia jota en muuten käytä. Muilla koneilla kaikki selaimet toimivat hyvin. Missähän vika?

Alfa_UMi:

--- Lainaus ---Mutta erikoista on se, että matkalla mukana olleen läppärin Chrome-selaimella ei vieläkään pääse foorumille, vaan käyttäessäni läppäriä joudun aina käyttämään Firefoxia jota en muuten käytä. Muilla koneilla kaikki selaimet toimivat hyvin. Missähän vika?
--- Lainaus päättyy ---

Oletko poistanut evästeet? Evästeillä sivusto tunnistaa, että ole käynyt aikaisemmin ja saattaa siksi bannia vieläkin. Sivuhistoriakin saattaa vaikuttaa. Sivustot saavat paljon tietoa käyttäjästään...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta