Kirjoittaja Aihe: Sky And Telescope lehti  (Luettu 31402 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Astronautiskelija

  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 367
Vs: Sky And Telescope lehti
« Vastaus #60 : 15-09-2014, 15:12:54 »
Hallituksen esityksestä lainattuna:

101 d §

Lehden vastaanottajan on annettava [postimyyntinä hankittavien ja toimitettavien kerran viikossa tai harvemmin ilmestyvien] sanoma- ja aikakauslehtien maahantuonnista Tullille veroilmoitus ennen lehden maahantuontia. Jos lehden vastaanottaja ei ole saanut myyjältä laskua ennen maahantuontia, veroilmoitus on annettava viimeistään laskun eräpäivänä.

Veroilmoitus voidaan antaa yksittäisestä lehdestä, lehtien tilauskaudelta tai tilauskauden osalta. Ilmoitusjakson pituus on enintään vuosi.

Veroilmoituksessa on ilmoitettava maahantuotavien lehtien tilausjakso, lehtien kappalemäärä, lehtien arvo sekä muut Tullin määräämät veron oikeamääräisyyden toteamiseksi tarpeelliset tiedot.

http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2014/20140053#idp23856

Ei tarvita kristallipalloa ennustamaan, että lehtien tilaaminen EU:n ulkopuolelta romahtaa 10 % ALV:n ja heikkenevän euron seurauksena. Toisaalta mielestäni ainakin S&T on ollut ala-arvoinen hinta-laatu-suhteeltaan jo vuosia.
The sky appears so steady fixed and stable as we look at it - but only if we do not look too hard. James B Kaler, Stars and Their Spectra
Clayhole Observatory
Twitter | Vimeo

Poissa jmantyla

  • Rinnakkaisuniversumi
  • *****
  • Viestejä: 1207
Vs: Sky And Telescope lehti
« Vastaus #61 : 02-12-2014, 20:25:30 »
... Toisaalta mielestäni ainakin S&T on ollut ala-arvoinen hinta-laatu-suhteeltaan jo vuosia.

Sky & Telescopen kierre taitaa olla kiihtymässä alaspäin. Uusimmassa numerossa 12/14 päätoimittaja Robert Naye ilmoittaa eroavansa tehtävästään vuoden vaihteessa. Uuden päätoimittajan löytäminen alaspäin suuntautuvassa levikkikierteessä on ainakin "haasteellista", kuten nykyään sanotaan.

Jorma M.
Kangasala