Avaruusaiheiset huumorikuvat

Aloittaja J.Tuukkanen, 11.03.2007, 10:57:46

« edellinen - seuraava »

Timpe

Lainaus käyttäjältä: TimoSu - 22.09.2012, 22:28:14
En tiedä miten tuo kuva on saatu, tuskin sinun omalta ipadiltä. Tutkin oman ipadin karttaohjelmaa joka pelitti ihan ok ja tulikin mieleen, että kuka noita kuvia tehtailee ja miksi?

Selvennykseksi vielä, etten omista Applen tuotteita (ovat minusta ylihintaisia laatuunsa nähden) ja tuo kuva on muualta netistä haettu (MikroPC-lehti linkitti tuolle www-sivustolle omassa uutiskirjeessään). Applen mollaaminen on yhtä yleistä verkossa kuin vaikka Nokian, joten kummallekin voi naureskella vallan hyvin näin sivustakatsojana :smiley:
- Timo Inkinen

TimoSu

Moi

Olet ihan oikeassa, huumoria olla pitää.  Nokiakin taitaa olla menneen talven Lumia ;) Tarkoitin viestilläni, että ei se karttaohjelma tuolta näytä oikeasti.


T

Tertsunen

^Kyllä ne taitaa olla ihan oikeita Applen karttoja.
Tuo uusin kartta on yleisesti ottaen melko fiasko.
Sillä niitä porukka nyt postaileekin nettiin kaikkien huviksi.


Meade-mad

Lainaus käyttäjältä: TimoSu - 22.09.2012, 22:28:14
Moi
En tiedä miten tuo kuva on saatu, tuskin sinun omalta ipadiltä. Tutkin oman ipadin karttaohjelmaa joka pelitti ihan ok ja tulikin mieleen, että kuka noita kuvia tehtailee ja miksi?
T:Timo

Mistä tietää että kaverilla on iPad?
.
.
.
Noo,
hän kyllä kertoo sen  :cool:

jk
Sima (engl. mead) on käyttämällä valmistettava miedohko alkoholi- ja virvoitusjuoma, joka tehdään hunajasta, vedestä ja käytetään hiivalla (Wikipedia).

Terveisin  J armo   Kem pas

-Essi-

No "huumoria" tämäkin.. tosin huonoa sellaista ja luontoäidin suunnalta. Jos muuten olisi kelit kohdallaan, niin aina on jotain vastoinkäymisiä. Tuli (osa) lumista katolta alas ja lopputulos selvinnee kuvasta. Jos meinaa hetkeen takapihalle mieliä putken kanssa, niin lapion varteen vaan.. On tämä vaan mukava harrastus  :rotfl:
-Skywatcher 200/1000 PDS Explorer
-Skywatcher Skymax 127
-Skywatcher NEQ6
-Skywatcher Star Adventurer
-Nikon D7200
-QHY8L

-Essi-

VeskuP

Ei muuta kun lumiestetä katolle ens talvea varten :wink:
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro

mmu

Ei ihme, etteivät venäläiset päässeet ensimmäisenä kuuhun!

kvahlman

#23
Huonossa taloustilanteessa leikkaukset voivat kohota jopa 94%:iin!

EDIT: siirsin pelkäksi linkiksi kun urli img-tagin sisällä toimikin erilailla kuin oletin, eikä tosiaan tarkoitus ollut tuolla tavalla "kaapata" kuvaa tänne. Pitäisi vissiin käyttää esikatselunappia ahkerammin...

Timpe

Ja olikohan lupaa upottaa Karlssonin kuvaa tänne foorumille? Talletan siis linkin tähän, kun upotettu kuva häviää kohta ylläpidon toimesta:
http://hs10.snstatic.fi/webkuva/sarjis/560/1305939457615
- Timo Inkinen

kurja

 :rotfl:(feisbuukissa pyörivä kuva, tekijästä ei tietoa)

ellu

#26
-
SW400P Synscan Goto Dobson
ASI120MM-S
Canon EOS 600D


CSB


MarkoM

Marko Myllyniemi
"Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas. Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!"
astro.kuvat.fi
Kuvagalleria
Lakeuden Ursa ry