Cygnukseen kolmisen viikkoa. Tilannekatsausta.

Aloittaja Horus, 26.06.2008, 22:43:08

« edellinen - seuraava »

Horus

Cygnus on noin kolmen viikon päästä. Tässä hieman tilannekatsausta ja muistutuksia.

1. Ohjelma on nyt lähestulkoon valmis. Toki pieniä muutoksia saattaa tulla kuten aina tämän tyylisten tapahtumien kohdalla.

2. Ilmoittautuminen päättyy 9. heinäkuuta. Tämän jälkeen voi toki ilmoittautua (ja se kannattaakin tehdä), mutta mm. ruokailut pitää varata ko. päivämäärään mennessä. Ilmoittautumisajan umpeuduttua tehtyjen ilmoittautumisien maksut hoidetaan paikanpäällä. Laskuja ei siis lähetellä.

3. Sisämajoituspaikkoja on vielä jäljellä ja niitä kannattaa kysellä (jos tarvetta) myös paikan päällä Varkaudessa.

4. Ursa Minorissa on jälleen Cygnus-liite samoin kuin Kassiopeian jäsenlehdessä Ad Astrassa. Molemmat ilmestyvät hyvissä ajoin ennen Cygnusta.

5. Jos tulette linja-autolla, niin järjestelkää jo hyvissä ajoin kyytinne Varkauden keskusliikenneasemalta Puurtilan leirikeskukseen. Matka on sen verran pitkä ettei sitä kukaan kävellen viitsi taittaa.

6. Jos tulette taasen omalla autolla ja käytätte navigaattoria, niin tsekatkaa ajo-ohjeet. Navigaattorit saattavat ohjata keskustan läpi, mutta parempi reitti on ns. Varkauden Portin -risteyksen kautta.

Tässä muutamia muistettavia seikkoja.
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka

Horus

Lisätään vielä sellainen seikka, että sivuille on laitettu tapahtumapaikasta muutama suurempiresoinen kuva erilliseen galleriaan. Käykeepä tsekkaamassa.
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka