Cygnukseen noin kuukausi aikaa.

Aloittaja Horus, 14.06.2008, 20:11:40

« edellinen - seuraava »

Horus

Varkauden Cygnus lähestyy ja enää on noin kuukauden päivät aikaa itse h-hetkeen. Ilmoittautumisia on tullut ihan mukavasti, mutta haluaisin muistuttaa, että ilmoittautumisen virallinen takaraja on 9.7.. Tämän jälkeen toki voi vielä ilmoittautua mm. tapahtumaan, mutta mm. ruokailujen suhteen ilmoittautumiset olisi syytä tehdä 9.7. mennessä. Näin voidaan varmistua siitä, että ruokaa valmistetaan tarvittava määrä. Kannattaa silti laittaa ilmoitus netin kautta vaikka vasta päivää ennen tapahtumaa, koska silloin se menee suoraan järjestäjille ja helpottaa heidän hommiansa.

Sisämajoituspaikkoja on vielä jäljellä! Jos siis vielä mietitte tulemista ja telttamajoitus (tai läheinen hotelli) ei kiinnosta, niin tehkääpä ilmoittautuminen mielellään myös 9.7. mennessä. Tämän jälkeen toki vielä voi ilmoittautua ja vaikka itse paikanpäälläkin voi vapaita vuoteita kysellä, mutta 9.7. jälkeen lyödään sen hetkiset majoittujat lopullisiin huoneisiin. Tällä hetkellä (14.6.) sisämajoituspaikkoja on vapaana koko ajaksi kahdeksan. Varsinkin mahdollisten perhemajoittujien pitää aktivoitua, koska 9.7. jälkeen lopullisesti myös perhemajoituksen paikat menevät kaikille jakoon.

Niin ja Cygnukselle ilmestyy myös Kassiopeian jäsenlehden, Ad Astran, "Cygnus -extra" -numero joka pitää sisällään mm. Cygnus -liitteen. Lehti on imuroitavissa Kassiopeia sivuilta ennen tapahtumaa.

Tervetuloa Cygnukselle!
Härkämäen observatorio - Tähtitiedettä Itä-Suomessa
Mars MetNet Mission - Kohti Marsia!
Avaruusinsinööri-blogi - Avaruustekniikkaa ja -tutkimusta

Harri Haukka