Tähtiharrastus ja tähtitiede > Tietotekniikka

World Wide Telescope (WWT)

(1/2) > >>

Veijo T:
Joko olette tutustunet tuohon virtuaali teleskooppiin, voi näköjään ohjata Ascom ajureilla omaakin jalustaa, itse katselin mielenkiinnolla eri luotainten ym. ottamia tosi tarkkoja kuvia, esim. hydrogen alpha ym. tuttuja kohteita koko linnunradan alueelta.

Ohjelman voi ladata tuolta.

http://download.microsoft.com/download/1/f/8/1f8763d3-f677-4b35-a0f8-451e6d7eaa8c/setupwwt.exe

Veijo T

jonttuli:
Luin ursan sivuilta worldwide telescopen julkaisusta ja siinä sanottiin että ohjelma on ladattavissa vapaasti yhtiön nettisivuilta. Onko kyseessä siis ilmais ohjelma vai maksullinen
 

einari:
Ilmainen on mutta vaatii uudehkon koneen (2 gigahertsin Core 2 Duo -prosessori).

jonttuli:
Wwt tietokoneohjelma kun pystytään liittämää kaukoputken seurantaan jolloin tuubia pystyy ohjailemaan syöttämällä tietokoneelle kordinaatit, mutta kun se vaatii vielä jonkin ASCOM nimisen viritelmän niin voisiko joku kertoa mitä siitä pitää maksaa vai tarviiko ollenkaan ???

extreme:

--- Lainaus käyttäjältä: jonttuli - 09-07-2008, 13:51:43 ---Wwt tietokoneohjelma kun pystytään liittämää kaukoputken seurantaan jolloin tuubia pystyy ohjailemaan syöttämällä tietokoneelle kordinaatit, mutta kun se vaatii vielä jonkin ASCOM nimisen viritelmän niin voisiko joku kertoa mitä siitä pitää maksaa vai tarviiko ollenkaan ???

--- Lainaus päättyy ---

Ohjeet:
http://www.worldwidetelescope.org/help/SupportHelp.aspx#ConnectToWWT

ASCOM platform 2008 (5.0) lataus:
http://mswwt.vo.llnwd.net/o25/ascom/ASCOMPlatform5a.msi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta