Cygnus 2023 Houtskarissa 27.-30.7.2023

Aloittaja West468, 28.01.2023, 12:07:45

« edellinen - seuraava »

VeikkoM

#15
Hei!

Cygnus-tapahtuma on aivan ovella.   

Ilmoittautuneita on nyt hiukan vaille 100. Jos joku harkitsee vielä paikalle saapumista: Sisämajoitustilaa on vielä isommissa huoneissa. Ruokailujen osalta ilmoittautuminen on päättynyt, mutta yksittäisiä aterioita saattaa olla mahdollista ostaa paikan päällä. Lähistöllä on myös kaksi ravintolaa, joiden palveluja voi hyödyntää.

Tapahtuman ohjelma on valmis: www.ursa.fi/c2023/ohjelma.

Ainakin osa ongelmasta lähetetään verkkoon: 
    - Vuorovaikutteisimmin Zoomin kautta: https://zoom.us/join  Meeting ID 851 9633 8258, Passcode 890577
    - Suoratoistona Ursan harrastustoiminnan Youtube-kanavalle:  https://www.youtube.com/@Ursanharrastustoiminta

Yleistä tapahtumasta: www.ursa.fi/c2023.


Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät

Jorma Koski

#16
Cygnus2023 kuviani löytyy:

https://www.ursa.fi/~koski/cygnus/c2023.html

#cygnus2023houtskari
Jorma Koski "Respondeo veritatem profunda"
Twitter
Facebook

VeikkoM

Cygnuksella oli kaikkiaan paikalla 101 osallistujaa, ja kourallinen verkossa Zoomilla ja joukko Youtuben kautta.

Cygnuksen esitelmistä ja ohjelmanumeroista on koottu esitysmateriaalit ja linkkejä ohjelmasivulle: https://www.ursa.fi/c2023/ohjelma
Live-videotallenteet löytyvät Youtuben soittolistalta: https://youtube.com/playlist?list=PLVPtXBb5FTXwybiZgyQ7NsA-gdtKtVn6v.   Editoituja versioita ilmestyy aikanaan.

Lauantain yhteiskuva  löytyy Jorma Kosken sivuilta:  https://www.ursa.fi/~koski/cygnus/c23/rk.html.  Mainittukin jo edellä.

Someen, mm. Instagramiin laitettuja kuvia voi löytyä tunnisteella #cygnus2023houtskari, mikäli kuvaajat ovat muistaneet merkitä tunnisteita.

Cygnuksella ja Cygnuksen liepeillä tehtyjä havaintoja on raportoitu osittain Taivaanvahtiin. Yöpilviä ja haloja kuvasi koko joukko cygnuslaisia.  Havainnot löytyvät samaisen tunnisteen #cygnus2023houtskari avulla Taivaanvahdin haulla sekä materiaalisivun linkistä.   Toki olettamuksella, että tunniste löytyy havainnosta.

Kuvat, havainnot ja muut kirjoitukset on linkitetty/linkitetään sivulle: https://www.ursa.fi/c2023/kuvia-tarinaa-havaintoja.

Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät