Taivaanvahdin kapeus selaimessa

Aloittaja ispa, 04.07.2023, 22:53:49

« edellinen - seuraava »

ispa

Taivaanvahdin leveys on kiinteä selaimessa. Tästä johtuen kartta on myös kapea ja näyttää vain pienen alueen. Onko tällä kiinteällä leveydellä jokin syy, miksi se ei täytä selaimen käyttämää tilaa kokonaan? Näyttö on 34" ja se sallisi paljon leveämmän selainikkunan käytön ja näin kartastakin näkyisi isompi ala. Selain on Chromium versio 114.0.5735.198. Vastaa Chromea.
Ilpo Kantonen

Mellon

On sillä varmasti vuonna 2011 ollut syynsä. Nykyään syy on lähinnä se, ettei tähän asti kukaan ole muuta toivonut. Kiitos siis että nostit asian esiin! Minullakin on isot näytöt käytössä, mutta tässä taas huomaa että tarpeet ovat hyvin erilaisia eri käyttäjillä.  Tungen näytölle niin monta ruutua ettei asia ole näemmä vaivannut.

Meillä on yleensä hyvin vähän resursseja käytettävissä käyttäjäkokemuksen optimointiin eri näytön koolle. Edellinen vuosi on mennyt täysin suorituskykyä optimoidessa ja palvelinvaihdossa. Dataa on niin paljon, että suurissa kuormissa Taivaanvahti jumii helposti. Pientä paikattavaa on vieläkin. Sen jälkeen pääsee miettimään seuraavia kehityskohteita.

Luemme ylläpidossa todella vähän tätä foorumia ja ilman svuliasta vinkkiä muilta harrastajilta olisin huomannut tämän kehitystarpeen vuonna 2025. Osoitteella taivaanvahti(ät ]ursa.fi tavoittaa paremmin.

ispa

Ei tuo ominaisuus ole mikään iso juttu. Voi sitä kartalla siirtyä halutulle paikalle ja zoomailla sitten.
Ilpo Kantonen

iosainio

Kun läppärissäni osoitan hiiren kursorin sivun reunaan ja painan ctrl ja hiiren pyörällä hetken suurennan, kartta tulee koko näytön alueelle. Ehkä hieman kömpelö mutta toimii.