Kirjoittaja Aihe: Cygnus 2021 verkkotapahtumaksi  (Luettu 478 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa VeikkoM

  • Moderaattori
  • Rinnakkaisuniversumi
  • *****
  • Viestejä: 1320
    • kotisivu
Cygnus 2021 verkkotapahtumaksi
« : 07-06-2021, 23:16:32 »
Hei, kaikille!

Ursan harrastustoimikunta teki viime viikolla päätöksen, ettei Cygnus-kesätapahtumaa voi järjestää vielä tänäkään vuonna kasvokkaintapaamisena. Toimikunta katsoi yksissä tummin, etteivät pandemiatilanne ja rokotusten edistymisvauhti vielä anna riittävän turvallista mahdollisuutta kokoontua yhteen suurin joukoin eri puolilta maata, vaikka ilmaantuvuusluvut ovatkin hyvässä laskussa kesää kohti. Arvaamme, että tämä uutinen on monelle pettymys ja arviot koronatilanteesta jakavat paljon mielipiteitä. Katsomme kuitenkin, että Ursan on parempi mennä varovaisemman linjan mukaan. Halusimme seurata tilannetta mahdollisimman pitkään, siksi ilmoitus tulee näin myöhään.

Aiomme kuitenkin organisoida verkkotapahtuman viimevuotiseen tapaan. Vaikka tämä ei monien mielestä voi mitenkään korvata perinteistä Cygnusta, on myös niitä, jotka haluavat kesäistäkin yhteydenpitoa, vaikka se tapahtuisikin vain verkon välityksellä. Onneksi verkkokokousohjelmistot tarjoavat mahdollisuuden olla kesäisesti mukana vaikkapa laiturin nokasta tai nuotion äärestä mobiilisti.

Virtuaali-Cygnus sijoittuu tällä kertaa heinäkuun viimeiseen viikkoon, viikonloppu/loput mukaan lukien, jaksolle *(23.7.)/26.7.-1.8.2021*. Pyydämmekin teitä esittämään toiveita sisällöstä ja ohjelmanumeroista. Myös tarjoamaan itse jotain ohjelmaa. Yhtenä ajatuksena on, että saisimme ainakin jonain iltana tunnelmia tähtitorneilta, kerhotiloista tai vaikkapa yhdistysten ja kerhojen pienimuotoisista iltakokoontumisista. Muutamilla Ursan ryhmillä on myös jo ollut ajatuksia teemailloista viimevuotiseen tapaan. Voitte laittaa ajatuksia sähköpostitse harrastustoimikunnan jäsenille, foorumilla tai some-kanavilla.

Pyrimme kokoamaan lisätietoa lähiaikoina verkkosivuille www.ursa.fi/c2021.

Ursan harrastustoimikunta:
Veikko Mäkelä
Mika Aarnio
Jani Helander
Juha Ojanperä
Matti Salo
Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät