Kirjoittaja Aihe: Linssikaukoputki, atsimuuttinivel, jalustasovite, okulaareja ja etsintavikkeita  (Luettu 660 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jukka Tikkanen

  • Meteoroidi
  • *
  • Viestejä: 0
MYYN: Linssikaukoputken ja joukon lisätarvikkeita. Tarkempi luettelo, hinnat ja laitteiden esittely oheisessa PDF-tiedostossa.

Kaikki myytävänä olevat laitteet ovat 4-6 vuotta vanhoja, mutta siistejä ja vähän käytettyjä. Vaikken olekaan perin hanakka tinkimään hinnoista, kuuntelen toki asiallisia tarjouksia. Jos joku haluaa ostaa useamman laitteen yhdellä kertaa, olen taipuvaisempi neuvottelemaan hinnoista.

Kaupankäynnin periaate on yksinkertainen. Selkein tapa on tulla noutamaan kaupan kohde minulta kotoa sopiva rahatukku kädessä. Tällöin ostaja voi myös varmistua laitteiden kunnosta. Laitteet sijaitsevat Helsingin Laajasalossa.

Toimitan toki myyntikohteita myös postitse, mutta tällöin kokonaishintaan lisätään todelliset postikulut. Etäkaupan periaate on selkeä, maksu tililleni ja kun totean sen tapahtuneen, lähetän paketin ostajalle. Tähän tarvitsen luonnollisesti ostajan tarkat osoitetiedot.

Yhteydenotot joko yksityisviestinä tänne
tai jukkatikkanen52(ät)gmail.com

MYYTY:
* Kaksituumainen 45 asteen Teleskope Service -kulmaprisma.Hinta 80 euroa.
* Rigel punapistetähtäin. Hinta 40 euroa.
* Kaksituumainen Baader Hyperion Mark III zoom-okulaari 8 - 24 mm + sitä varten valmistettu Zoom Hyperion Barlow 2,25 x. Hinta 220 euroa.
* 1,25 tuuman Barlow 2x Celestron Ultima SV. Hinta 70 euroa.

« Viimeksi muokattu: 03-06-2021, 21:50:40 kirjoittanut Jukka Tikkanen »