Tervetuloa vuoden 2020 Stella Arctien jakotilaisuuteen verkossa 5.12.

Aloittaja Anne Liljeström, 17.11.2020, 14:17:04

« edellinen - seuraava »

Anne Liljeström

Tervetuloa juhlimaan ansioituneita tähtiharrastajia lauantaina 5.12. klo 15 alkaen!

Palkinnot jaetaan tämän vuoden Tähtipäivien peruunnuttua Zoom-videokokouksessa, ja pääset osallistumaan tilaisuuteen osoitteessa

https://us02web.zoom.us/j/84528190574?pwd=SGJzL2s3dExwMjd5RnVESWoxQXRGdz09

Tilaisuuden isännöi Stella-raadin puolesta Harri Haukka.

Zoomin käyttö ei vaadi profiilin luomista, mutta ohjelma pyytää ensimmäisellä käyttökerralla lataamaan apuohjelman. Lataus ja asennus ovat helppoja ja niihin menee korkeintaan muutama minuutti. Voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella tai älypuhelimen maksuttomalla sovelluksella, jolloin voit käyttää puhelimen kameraa ja mikrofonia. Tilaisuuteen voi halutessaan osallistua myös ilman webbikameraa tai mikrofonia, mikäli ei halua osallistua mahdolliseen keskusteluun.

---

Stella Arcti on Ursan vuosittain jakama palkinto ansioituneille harrastajille. Palkintoja jaetaan 2-3 kpl vuosittain, ja jakotilaisuus on yleensä Tähtipäivien yhteydessä. Stella Arctin puitteet määriteltiin vuoden 1988 Cygnus-tapahtumassa ja palkintoja on jaettu saman vuoden Rovaniemen tähtipäivistä alkaen.

Ehdotukset Ursan vuosittain jakamien Stella Arcti -palkintojen saajiksi laatii erityisen palkintoraati. Stella Arcti -palkittavat päättää Ursan hallitus palkintoraadin ehdotuksen pohjalta.

---

Tilaisuuden tiedot Ursan sivulla: https://www.ursa.fi/stella2020
Anne Liljeström
Ursan toiminta- ja tiedotussuunnittelija

VeikkoM

Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät