Miksi Taivaanvahdin kuvat näytetään nyt täysin manuaalisesti?

Aloittaja avanti, 16.08.2019, 00:08:54

« edellinen - seuraava »

avanti

Mitäs nyt on tapahtunut, kun Taivaanvahdin kuvat ovat muuttuneet tavallisiksi jpg-kuviksi? Tähän mennessä ne ovat pitkään olleet kätevästi ja hienosti javascriptillä toimivia. Nyt niiden niitä pitää katsella kömpelömmin täysin manuaalisesti. Ennen kun hiirulaisen kohdistimen siirsi kuvan päälle reunalle, ilmestyi nuolivalitsin jolla voi suoraan siirtyä seuraavaan tai edelliseen kuvaan. Nyt onneksi ainakin Firefox osaa skaalata kuvan ikkunaan, mikä näyttää hyvältä.
ML
Lammisen Matti
Galileoscope
Baader Planetarium 15 x 80 kiikari
7 x 50 kiikari
Omegon 2,1x42 kiikari

naavis

Tämä taitaa olla tuoreen versiopäivityksen tahaton seuraus. Ongelmaa tutkitaan, ja koetetaan palauttaa vanha toiminnallisuus mahdollisimman nopeasti.

Mellon

Lainaus käyttäjältä: avanti - 16.08.2019, 00:08:54
Mitäs nyt on tapahtunut, kun Taivaanvahdin kuvat ovat muuttuneet tavallisiksi jpg-kuviksi? (...)

Yksi tiedosto tosiaan unohtui pois versiopäivityksestä. Ei mitään sen kummempaa, eikä ole tarkoitus poistaa vanhoja hyviä toimintoja . Nyt pitäisi taas kuvien näytön toimia tavalliseen tapaan.

Jos huomaatte jotain muuta kummallista, niin laittakaa ensisijassa viesti taivaanvahti[ät}ursa.fi -osoitteeseen. Vaikka käyttöliittymässä ei juurikaan uuden version jäljiltä muutoksia näy, tapahtui 'pellin alla' paljonkin.