Kirjoittaja Aihe: Usb ongelmia  (Luettu 8738 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JiiHoo

  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 309
Vs: Usb ongelmia
« Vastaus #15 : 15-03-2020, 13:51:15 »
Olisiko kenelläkään ideaa mistä saisi lyhyen (0,5m) ja ennenkaikkea laadukkaan USB3 A-B kaapelin? Ostin ASI1600:sen ja stick-PC:n väliin Verkkokauppa.comista Fuj:techin version alkutalvesta ja ensikokeilulla se tuntui toimivan OK. Mutta kerta kerran jälkeen APT:llä alkoi tökkimaan entistä pahemmin kameran kanssa ja lopulta eilen se ei pystynyt enää ottamaan kuin yhden kuvan ilman että kameran yhteys piti resetoida välillä.

En ensin osannut epäillä että uusi kaapeli olisi ollut ongelman syy, mutta kun lopulta eilen vaihdoin tilalle kameran mukana tulleen halvemman oloisen kaapelin niin ongelmat hävisivät samaa kyytiä. Toki on pieni mahdollisuus että kyseessä on vaikka liittimiin hiipinyt kosteus, tjs (säilytän kalustoa ulkona), mutta huonolaatuiset kaapelit nyt tuntuvat olevan yleinen riesa.

Poissa ast

  • Meteoroidi
  • *
  • Viestejä: 4
Vs: Usb ongelmia
« Vastaus #16 : 15-03-2020, 16:59:07 »
En malta olla osallistumatta, kun nuo ketjun ongelmat näyttävät hyvinkin tutuilta; löytää, ei löydä, joskus toimii, pätkii jne. Erilaisia USB aktiivi/passiivi/hub –kaapeleita ja virityksiä kokeilleena ja hermot lähes menettäneenä, omat laitteiston ongelmat hävisivät kerrasta oheisen U-Linkin hubin kanssa. Minulla syy kaikin ongelmiin oli vain liian hidas tiedonsiirto läppärin ja muun laitteiston välillä.

Putken päässä on Baaderin Steeldrive fokkari, quidauksessa ATIK GP ja kuvaukseen ATIK One 6.0. HUBin receiver on kytketty laitteisin 0,5 … 1 m USB 2.0 kaapeleilla, hubin Senderin/Receiverin Välissä on CAT 6.0 S/FTP kaapelia 15 m. Lupausten mukaan tuolla pitäisi päästä pidempiinkin etäisyyksiin. Jalustan ohjaus toimii WIFI:n kautta tämän ulkopuolella.

https://www.amazon.com/U-Link-Sewell-Single-CAT5E-Extender/dp/B01NCU90S3

Jostain voi löytää halvemmallakin. Nyt on vaan ongelmana melkoinen nippu USB kokeilujen tuloksena haalittuja kaapeleita, jos jollakin on tarvetta…

t.tapsa