Tähtiharrastus ja tähtitiede > Tietotekniikka

N.I.N.A. - Nighttime Imaging 'N' Astronomy

(1/9) > >>

wm-x:
Täkynä uusi ilmainen kuvaus softa. Hetken käyttänyt ja nätisti toimii! Vaikuttavat ominaisuudet, vähän tulee SGP mieleen mutta paremmalla käyttöliittymällä.

https://bitbucket.org/Isbeorn/nina

Kirjoittelen lisää käyttökokemuksia kun niitä kertyy.

JiiHoo:
Käytitkö 32 vai 64 bittistä versioita? Mietin tuon kokeilemista mutta vaatisi 32bit version joka on mahdollisesti epästabiili (tikku-PC:ssä 32bin Win10).

Makev:
Itse alkanut opettelemaan SGP käyttöä ja kiroillut sen sekoilujen kanssa. Pitääpä ottaa tämä kokeiluun heti kun ehtii. Suurena bonuksena itselle tuossa on (ilmaisuuden lisäksi) lähdekoodi, esim SGP:hen haluaisin kovasti "Slew to az/alt" sekvensseihin; home position itsellä suoraan ylös eikä tuo ole paras paikka olla parkissa puolta yötä ilman suojaa, kunhan nyt uskaltaa jättää kaluston ulos valvomatta kuvaamaan...

Melko uusi mutta kun tota helppiä lukee tuntuu uskomattomalta ettei google tiedä tästä juuri mitään. En ole millään foorumillakaan törmännyt. Hieno löytö, kiitoksia vinkistä!

wm-x:
32-bit win7 käytän tällä hetkellä. Jos ilmenee ongelmia pitää 64-bit taikoa tuo windows jotenkin.

He ovat pitäneet tarkoituksella tämän salassa. Juttelin tekijän kanssa. Versio 1.7 on tarkoitus julkaista laajemmin.

Todella vaikuttavan oloinen on. En osaa vielä enempää kommentoida.

wm-x:
Hieman käyttökokemusta tullut. Erittäin pätevä ohjelma. Uskallan jopa sanoa että vahva haastaja SGP:lle.

Virallinen julkaisu on versio 1.7 ja se tulee olemaan askel SGP ohi. Eli ominaisuuksia on tulossa lisää ja käytettävyys paranee entisestään. Avoimeen lähdekoodiin perustuva ja ilmainen. Tekijät ovat tehneet vuodesta 2016 tämän kanssa töitä.


Jos puuttuu joku tuki ja ette halua mennä tuonne discordin puolelle tekijöiden kanssa keskustelemaan englanniksi niin mielellään autan N.I.N.A:n kanssa. Voin välittää toiveita ja bugi korjauksia eteenpäin.

Suosittelen kokeilemaan, varsinkin kun versio 1.7 julkaistaan pian.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta