Cygnus 2018

Aloittaja VeikkoM, 16.12.2017, 14:56:56

« edellinen - seuraava »

Denniina

Kiitokset kaikille seurasta minunkin puolestani. Kovin mukavaa oli olla. Paikka mainio, ja tuli telttailtua ensimmäistä kertaa aikoihin. Kritiikkinä tosiaan voisin moittia tuota ruuan hinta-laatu suhdetta, kuten Monni jo siitä mainitsikin. Taisi olla lauantai kun illallisella oli tarjolla vain pari riisipiirakkaa. Ottaen huomioon mitä siitä maksoi, niin jäi tuolloin hieman suolainen maku suuhun.

Celest1al Sphere

Moi kaikki!

Cygnuksen nettisivuja ollaan pikkuhiljaa muuttamassa historiasivuiksi.

Pyytäisin kaikkia paikalla olleita, joilla on jotain Cygnukseen liittyvää materiaalia, kuten kuvia, videoita tms. ilmoittamaan minulle, mikäli haluaa materiaalinsa nähtäväksi Cygnuksen nettisivuille. Materiaali voidaan perinteiseen tapaan linkittää Cygnus -sivuille.

Perinteisesti ainakin useammalta kävijältä on saatu kuvia Cygnuksen ajalta.

Olen aloittanut kokoamaan Cygnuksen ajan kuvia ja havaintoja Cygnus -sivuille. Muutamalta kävijältä on jo kuvia, mutta lisää toivotaan!

Terveisin,

Juha Ojanperä
Cygnus -tiimi

Celest1al Sphere

Moi kaikki!

Kuvasin Cygnuksen aikana kesäkuun lopussa ostamallani -70 -luvulta peräisin olevalla Canon FTb -filmikameralla. Filminä oli klassikkofilmi Kodak Tri-X. Sain nyt kehitettyä ja skannattua Cygnus -filmini, kuviani pääsette katsomaan kuvagalleriassani: https://aldebaran.kuvat.fi/kuvat/Amateur+astronomy+events/Cygnus+2.-5.8.2018+S%C3%A4kyl%C3%A4/

VeikkoM

Reilu kuukausi on mennyt Cygnus 2018 -tapahtumasta.  Jäikö joku asia unohduksiin tapahtuman esityksistä?  Olemme saaneet melko ison osan tapahtuman esitelmämateriaaleista verkkoon tai ainakin jotain niihin liittyviä linkkejä.

Linkin näihin löytyvät päiväkohtaisista ohjelmista:
https://www.ursa.fi/c2018/ohjelma.html

Kuvia, tarinaa ja kirjoituksia on koottu sivulle:
https://www.ursa.fi/c2018/kuvia-tarinaa-havaintoja.html

Lisää saa toki toimittaa vielä.
Veikko Mäkelä
Kuu ja planeetat, Asteroidit ja komeetat, Tieteellinen yhteistyö, Tietotekniikka sekä Kerho ja yhdistystoiminta -harrastusryhmät